Show aviatic de senzație, pe Aeroportul Internațional Craiova

Show aviatic de senzație, pe Aeroportul Internațional Craiova

770
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Aeroportul International Craiova va găzdui, sâmbăta aceasta (24 mai 2014), de la ora 9.00, un miting aviatic de amploare. Intrarea publicului va fi liberă.
Evenimentul este organizat de Aeroclubul României, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Local Municial și Consiliul Judetean Dolj și se anunță a fi un spectacol impresionant.
Foto: Aeroclub Romania


1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     01-10-2013
    Mesaje
    163

    O prostie. Sunt pasionat de aviatie si pot sa spun ca asta nu are treaba cu un miting aviatic normal cum trebuie sa fie.Asta nu este decat o fapta politica inainte de alegerile europarlamentare in care se spera ca alesii PSD o sa fie votati ca sefii lor fac astfel de evenimente.Daca 5 bazaitoare si 2 planoare si cativa parasutisti se numeste miting aviatic eu nu mai zic nimic.Dar cum considera politicienii ca la prostime merge orice este bine venit pentru multi care nu au habar si maine poimanine ridica in slavi primarica ca le-a oferit show aviatic.Ma oripileaza cum acesti excroci incearca si reusesc sa prosteasca lumea,eu sunt dezamagit ca inca rmulti dintre romanii nu se trezesc nici dupa 25 de ani de imn care se sugereaza clar sa se destepte dar degeaba ca tot incuiati sunt.Cumlea este ca pun botul la aceste mizerii de 2 lei ale acestor mizerabili care se cred mari politicieni cand defapt ei n-au nici o treaba.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.