SMILE BOX – locul în care îţi regăseşti zâmbetul

SMILE BOX – locul în care îţi regăseşti zâmbetul

1.905
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

SALON DE COSMETICĂ DENTARĂ

Craiova, 11 iulie 2012  – Salonul de albire dentară cosmetică, una dintre cele mai profitabile afaceri din industria frumuseţii din Europa de Vest, ajunge şi în Craiova. Francezii  Marc şi Pierre Pennino, proprietarii  francizei Smile Box în România, vin miercuri, 11 iulie 2012, să inaugureze primul salon de cosmetică dentară din provincie şi, totodată, să le demonstreze craiovenilor de ce un salon de cosmetică dentară îţi face viaţa mai frumoasă şi… mult mai zâmbitoare!

Sub sloganul ”locul în care îţi regăseşti zâmbetul”, urmând modelul occidental bazat pe un concept nou şi revoluţionar, francezii Marc şi Pierre Pennino aduc în Bănie renumitul concept « Smile Box » : vii la salon, te relaxezi şi, în doar câteva minute, fără să simţi nimic, fără efecte secundare, pleci zâmbind, cu dinţii mai albi ca niciodată. «Smile Box oferă servicii de albire dentară cosmetică, fără peroxid, non – invazive şi nedureroase, la preţuri accesibile, fără programare, cu rezultate imediate, într-un mediu ambiant plăcut, elegant şi relaxant, similar cu cel al marilor saloane de cosmetică din Europa sau SUA», explică Marc Pennino.

Spre deosebire de procedeul folosit de medicii stomatologi, unde pacienţii veniţi pentru albire pot resimţi durere, sensibilizarea dinţilor sau…. tariful scump, la Smile Box ai parte de un nou concept de îngrijire dentară. «Produsele de albire dentară utilizate la Smile Box nu cauzează pacientului nici cea mai mică durere, acestea fiind conforme cu standardele Uniunii Europene, aprobate de Ministerul Sănătăţii din România şi fabricate în Statele Unite ale Americii. Saloanele de albire dentară cosmetică Smile Box sunt concepute ca o oază de relaxare şi de linişte, cu o ambianţă plăcută, un decor rafinat şi elegant, în care clientul să se simtă răsfăţat, să îşi regăsească strălucirea surâsului şi bucuria de zâmbi. Fiecare element – de la substanţele de albire cu gust de mentă, la profesionalismul personalului şi preţurile accesibile este gândit în aşa fel încât Smile Box să fie locul în care oricine îşi poate regăsi zâmbetul», declară Pierre Pennino.

Smile Box propune trei tipuri de tratament. Smile Flash, tratament de bază, cu o durată de 20 de minute, pentru acţiune imediată. Este ideal pentru o persoană care se pregăteşte să apară în public, să meargă la o întâlnire, la un eveniment important sau chiar la un interviu de angajare. Cei care au mai mult timp la dispoziţie şi doresc rezultate pe termen mai lung (3 – 4 luni), pot apela la tratamentul complex pentru rezultat optim Smile Regular, cu o durată de 45 de minute. Pachetul de top, Smile Premium include un tratament Smile Flash şi Smile Regular.

Serviciile Smile Box se adresează în egală măsură femeilor şi bărbaţilor, vizând persoane active profesional, pentru care imaginea contează.

Smile Box este partener oficial al Federaţiei Române de Scrimă.

Smile Box Craiova – Bdul Titulescu nr. 56 (spre Real, pe dreapta, până în semaforul de la Groapă). Telefon : 0351.466.599.

 

Despre Smile Box

SMILE BOX – EXPERTUL TĂU IN ALBIRE DENTARĂ COSMETICĂ

Smile Box este o marcă de origine franceză, specializată în domeniul albirii dentare 100% cosmetice, care introduce în premieră în România conceptul de salon dedicat exclusiv albirii dentare cosmetice, o afacere de succes în ţările vest europene.

 

Ce este albirea dentară

ž Cea mai solicitată şi recomandată procedură în cosmetica dentară, care redă dinţilor culoarea lor iniţială, îndepărtând petele cauzate de fumat, alimentaţie, consumul de ceai, vin, cafea sau de o igienă orală necorespunzătoare. Procedeu solicitat în SUA şi Europa de Vest.

 

ž Se face într-un salon de albire dentară cosmetică, de către specialistul în albire dentară cosmetică.

 

ž Procedură cosmetică, nu medicală.

 

ž Poate fi făcută de oricine; în prealabil, se recomandă o vizită la medicul stomatolog pentru detartraj şi rezolvarea altor probleme dentare (carii).

 

ž Foloseşte activator, gel de albire şi lampa LED cu lumină

rece.

 

Avantajele albirii dentare cosmetice:

ž Procedeu nedureros

 

ž Folosirea unor substanţe de albire fără peroxid

 

ž Neinvaziv – nu atacă smalţul dinţilor şi nici gingiile

 

ž Rezultate vizibile imediat (45 de minute în comparaţie cu 10 zile atunci când albirea se efectuează acasă)

 

ž Mediu ambiant plăcut

 

ž O mai bună interacţiune cu cei din jur

 

SMILE BOX

ž Primul salon de albire dentară cosmetică din România, deschis în ianuarie 2012 la Bucureşti. În iulie – a urmat Craiova. Locul în care zâmbeşti din nou.

ž Abordare holistică, răsfăț al tuturor simțurilor: auditiv, olfactiv, senzitiv

ž Fără programare, preț avantajos, produse conforme cu normele UE și aprobate de Ministerul Sănătății din România

ž Trei tipuri de tratament: Smile Flash, Smile Regular, Smile Premium

ž Partener oficial al Federației Române de ScrimăSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.