Şofer fugit de la locul accidentului, căutat de poliţişti

Şofer fugit de la locul accidentului, căutat de poliţişti

293
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Investigaţii ale poliţiştilor rutieri pentru depistarea unui şofer care a accidentat doi minori şi a fugit

Poliţiştii rutieri desfăşoară încă de aseară activităţi specifice pentru a identifica şi prinde un conducător auto care a accidentat doi minori, după care a părăsit locul accidentului.
Din primele cercetări a rezultat fpatul că aseară, în jurul orei 19.15, pe D.N. 55, în localitatea Malu Mare un autovehicul nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a accidentat doi minori care se deplasau pe partea dreaptă a drumului, în aceeaşi direcţie de mers, unul pe bicicletă, iar celălalt pe jos.
Minorul care se deplasa pe bicicletă, F.M., 12 ani, din Malu Mare a suferit vătămări corporale grave, iar minorul B.M., 14 ani, din aceeaşi localitate, care a suferit vătămări corporale uşoare.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, iar colectivul de poliţişti constituit la nivelul Serviciului Rutier continuă cercetările în vederea identificării autorului şi a autovehiculului implicat în accident.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.