Sore din LaLa Band crede ca Inna vine cu avionul pe scena...

Sore din LaLa Band crede ca Inna vine cu avionul pe scena RMA

925
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sore din LaLa Band crede ca Inna vine cu avionul pe scena RMA

Premiile Industriei Muzicale Romanesti vor avea loc pe data de 8 iunie, la Craiova, iar una dintre vedetele nominalizate la ediția cu numarul zece a Romanian Music Awards este  Sore, membra a trupei Lala Band.

Artista a fost nominalizata in acest an la doua dintre cele 14 categorii, Best Pop și Best New Act cu piesa “Love is music”. Am putea spune ca Sore, artista a Hahaha Production, are si o a treia nominalizare prin intermediul colegilor din Lala Band, grup ce a fost nominalizat  la categoria Best album cu materialul “Lala Love Songs”.

Nu este pentru prima oara cand Sore ajunge pe scena Premiilor Muzicale, ea fiind prezenta la editia din 2010 in postura de componenta a trupei Crazy Win.

          Ajunsa in studioul Music Channel, Sore si-a amintit cum in 2010 Inna a venit pe scena cu o masina verde, iar in 2011 cu un camion. Artista crede ca de aceasta data Inna va ajunge pe scena Romanian Music Awards cu avionul.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Munincipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. BucurestiSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.