Spectacol la „Bucovăţ Hill Climb Challenge“

Spectacol la „Bucovăţ Hill Climb Challenge“

1.871
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Maeștrii volanului și-au dat întâlnire duminică la „Bucovăţ Hill Climb Challenge”, competiție sportivă organizată de Clubul Sportiv Midnight Racers, filiala Craiova, alături de Automobil Clubul Român (ACR) Dolj.

Cursa de viteză pe traseu montan (Cupa Ascet EuroMaster) a strâns la start 34 de participanți, din Dolj, Gorj, Vâlcea, Dâmbovița și București, iar pe margine numeroși craioveni care au înfruntat ploaia pe dealul Bucovățului.

La Grupa I (mașini cu motoare până în 1400 cm3) câștigător a ieșit Marius Truță, cel care a concurat cu o mașină Skoda Fabia, locul secund i-a revenit lui Alexandru Decu, cu Dacia Nova, iar pe 3 a sosit Ionel Biban, cu Peugeot 106. În Grupa 2, pe primul loc a venit Florian Nițurad, care a concurat cu un Peugeot 106, podiumul fiind completat de Dan Alexe (Craiova) și Lucian Bratu, ambii concurând cu o Honda Civic. Craioveanul Mădălin Panduru s-a impus la Grupa 3, fiind urmat pe podium de Claudiu Ionescu și Constantin Anghel. Toți trei au concurat cu mașini VW Golf II. Daniel Stan, cu un Opel Astra F s-a impus la Grupa 4, fiind urmat de Alexandru Danciu și Cosmin Caimac care au concurat cu un VW Golf II și respectiv Opel Corsa B. În ultima grupă, câștigător a ieșit Cosmin Bălan, cel care s-a aflat la volanul unui Renault Megane RS, podiumul fiind completat de Alin Cotoinea și Alexandru Motea, cu BMW E36, respectiv VW Golf V.

În clasamentul general al Cupei Ascet EuroMaster, locul al treilea i-a revenit lui Alexandru Danciu, pe doi a terminat Florian Nițurad, iar câștigător a fost Daniel Șeitan.

Sursa foto: Gabi Iordache.



3 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-01-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    344

    Stire preluata de pe gds Marius Truță a concurat cu Skoda Fabia nu Octavia

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     21-02-2010
    Mesaje
    106

    are si Octavia, stiau ei ceva

    Sa ii tratam cu indiferenta cu care ne trateaza si ei !!! Nimeni la vot !!!
  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8358

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.