Stadion nou, în mandatul viitor

Stadion nou, în mandatul viitor

1.181
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şedinţa Consiliului Local al municipiului Craiova a readus în discuţie ralizarea unui nou stadion de fotbal în cetatea Băniei.
Consilierul liberal Lucian Mincu l-a interpelat, din nou, pe edilul–şef al urbei, în această privinţă.

Lucian MINCU: ” Vreau să ne spuneţi dacă este ceva concret în privinţa realizării unui nou stadion la Craiova. Dacă şi Craiova este inclusă în acel program de realizare a 6–7 arene sportive moderne.”
Primarul Craiovei a răspuns prompt, infirmând existenţa unui proiect concret de reabilitare, renovare, ori reconstrucţie a stadionului ”Ion Oblemenco”.

Antonie SOLOMON: ” Nu este nimic concret, ci totul au fost numai discuţii, în particular. Dar Craiova are nevoie de o arenă nouă. Am să vă informez dacă apare ceva la Ministerul Dezvoltării. Sper să ne vedem şi în viitoarea legislatură, pentru că am conlucrat bine şi , de ce nu, în viitorul consiliu să ne gândim să facem această arenă. Costă cam 20 de milioane de euro şi cred că putem să o facem noi de la buget. Să nu uităm că la ora actuală gradul de îndatorare al municipalităţii este de 6% şi putem merge până la 30%. De ce nu l-am face noi acest stadion pe care Craiova îl merită?”
În urma acestui dialog rezidă concluzia că municipiul Craiova va avea un nou stadion. Ce este foarte sigur este că se vrea şi că va fi în viitorul mandat. Rămâne problema pe ai cui bani. Şi dacă nu-s de la Ministerul Dezvoltării, or să fie de la bugetul local. Deci, în 4 ani Craiova va avea un stadion nou.

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-02-2009
    Mesaje
    15

    si o sa joace fc leamna. in loc sa gaseasca o modalitate sa revina stiinta el face stadion.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-01-2012
    Mesaje
    1

    Best stadion ever 10/10
    gydytojas vilnius

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.