Studenţia poate fi mai mult decât facultate

Studenţia poate fi mai mult decât facultate

1.408
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

 Echipa AIESEC Craiova oferă studenţilor, şi în această primăvară, oportunitatea de a i se alătura până pe 3 aprilie.

 

Pornind de la mesajul simplu de “Studenţie mai mult decât facultate”, organizaţia doreşte să încurajeze studenţii în a căuta noi oportunităţi de dezvoltare, de a fi responsabili în timpul anilor de facultate şi de a se implica în diverse activităţi care să le contureze o viaţă de student care să ii provoace cu adevărat.

 

Profilul studentului pe care AIESEC îl caută este al unui tânăr activ, motivat, dornic de a se dezvolta atât personal, cât şi profesional, responsabil, care să lucreze bine în echipă, fiind deschis către idei noi, însă mai ales către internaţionalism.

 

Facultăţile în cadrul cărora se va face o promovare intensă vor fi Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Litere, Facultatea de Ştiinţe Sociale, Facultatea de Ştiinţe exacte – Matematică şi Informatică din Craiova, însă înscrierile sunt deschise către toţi studenţii, indiferent de profilul studiilor.

 

Cei care se vor înscrie, vor trece printr-un proces de selecţie ce include un joculeţ comportamental şi un interviu individual. Le vor fi testate, astfel, abilităţile de a lucra în echipă, motivaţia de a face parte din AIESEC, dorinţa de a învăţa lucruri noi, dar şi cunoştinţele de limba engleză, întrucât organizaţia este internaţională.

 

Înscrierile se pot face până pe 3 aprilie prin completarea unui formular fizic ce poate fi găsit la standurile AIESEC din Universitate şi Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică sau accesând site-ul www.aiesec-craiova.org.

 

Prezentă în 113 ţări şi teritorii şi cu mai mult de 86.000 de membrii, AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, structurată ca o platformă de dezvoltare a abilităţilor de leadership în rândul tinerilor. AIESEC oferă membrilor săi stagii internaţionale de practică, oportunităţi de leadership şi o reţea internaţională de învăţare, fiind prezentă în Craiova de 21 de ani, iar la nivel global având o tradiţie de 64 de ani.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.