Studenții și tinerii vizionari, invitați la Workshop-ul Implicare Civică şi Leadership

Studenții și tinerii vizionari, invitați la Workshop-ul Implicare Civică şi Leadership

2,634
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Acțiunea pentru Renasterea Craiovei (ARC) invită studenții și tinerii la Workshop-ul „Constantin Argetoianu”, ediția I – Implicare Civică şi Leadership. Evenimentul se va desfășura la Facultatea de Drept din Craiova în perioada 24 – 25 Noiembrie 2017. Cei care nu s-au înscris încă, dar doresc să participe la eveniment, sunt rugați să trimită un email la adresa actiuneacraiova@gmail.com.

Participarea în cadrul primei ediţii a Workshop-ului este gratuită, iar tinerii ce vor fi selectaţi în urma înscrierilor vor avea asigurat integral accesul la materialele şi sesiunile cu traineri și invitați.

Evenimentul este dedicat tinerilor vizionari, creativi, implicaţi şi urmăreşte dezvoltarea leadership-ului civic şi a implicării în problemele societății.

Programul ARC îşi propune să le ofere tinerilor din Craiova oportunitatea de a învăţa cum funcţionează institutiile publice, care este rolul cetăţeanului într-o societate democratică şi cum pot ei să se implice activ, aducând schimbări pozitive în comunitatea locală.
Tinerii educați de astăzi vor fi cetățenii responsabili de mâine și principalul factor de schimbare în bine a unei țări.

Spiritul de voluntariat și implicarea activă sunt factori fundamentali în construirea unei societăți mai bune, în care deciziile importante să servească intereselor cetățenilor. Unul dintre obiectivele Acțiunii pentru Renașterea Craiovei este mobilizarea civică a tinerilor prin proiecte care să îi facă să înțeleagă cum pot aduce schimbări pozitive în comunitate”, spune Lucian Bernd Săuleanu, fondator ARC.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.