Târgul de Turism al Olteniei îşi deschide porţile pe 9 martie

Târgul de Turism al Olteniei îşi deschide porţile pe 9 martie

4,630
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Multifunctional Craiova va găzdui, în perioada 9-11 martie 2018, Târgul de Turism al Olteniei, ediția a III-a, eveniment care se va desfasura in paralel cu Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite  pentru hoteluri, restaurante si baruri.

Peste 80 de firme expozante si peste 600 de firme vizitatoare din domeniile: turism, hoteluri si pensiuni, restaurante, baruri si cafenele, firme de catering, companii de transport auto si feroviar, companii aeriene, asociatii de turism, companii de asigurari și-au anuntat intentia de a participa la cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei. Pe langa expozantii din Romania, vor fi expozanti din Bulgaria si Serbia. Cu toții au pregatit pentru acest weekend super oferte pentru vacantele din 2018.

Organizatorii spun că noutatea anului 2018 este charter-ul catre Antalya, cu plecare din Craiova, care va fi operat de compania turcã Atlas Global cu o aeronavã Airbus 320. Agentiile de turism care vor fi prezente la targ au anuntat oferte speciale pe perioada targului pentru aceasta destinatie. 

Pe langa ofertele cunoscute  pentru Grecia, Turcia si Bulgaria, agentiile de turism isi vor intampina turistii cu noi destinatii: Bali, Thailanda, India, Zanzibar, Singapore, Japonia, Cuba, Mexic si Republica Dominicana.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentãri de locații hoteliere noi deschise, degustãri specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sã trezeascã interesul pentru anumite destinaþii.

Momente artistice vor fi prezentate de: Filarmonica Oltenia, Ansamblul Profesionist pentru Păstrarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Doina Oltului”, Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, Palatul Copiilor Craiova, Ansamblul Folcloric “Maria Lataretu” al Scolii Populare de Arta din Targu Jiu.

Organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor, gratuit, în zilele de sâmbătă şi duminică, transport tur – retur, din cele mai indepartate zone ale orasului până la locul de desfăşurare a evenimentului: 

Traseul 1:

Craiovita Noua (Cinema) – Orizont -Posta – Segarcea -Liceul de Chimie -Casa Tineretului -Compania de Apa -Agronomie – Madona Dudu -Helin -Spitalul nr. 1 – Confectii – Restaurant Dunarea – Centrul Multifunctional si retur.

Traseul 2:

Helin Lapus-Viitorul – Institut – Rotonda -Piata Centrala -Digi -Oltet – Simion Barnutiu – Petre Carp – Spitalul nr. 1 – Confectii – Restaurant Dunarea – Centrul Multifunctional si retur.🚌

Intervalul orar plecari din capetele de linie catre Centrul Multifunctional:

Sambata (10 martie ) – 9:30 ; 11:30 ; 13:30 ; 15:30
Duminica (11 martie )- 9:30 ; 11:30 ; 13:30.

Intervalul orar plecari de la Centrul Multifunctional catre capetele de linie:

Sambata (10 martie ) – 10:30 ; 12:30 ; 14:30 ; 16:30
Duminica (11 martie )- 10:30 ; 12:30 ; 14:30

Din acest an, intrarea la targ va fi libera! Organizatorii estimeaza vă vor participa peste 7000 de vizitatori, in crestere cu peste 30% fata de editia anterioare.

Noutăți și la Horeca 2018

Horeca Expo Oltenia, ediția a II-a, care se desfasoara alaturi de Targul de Turism, se defineste ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite  pentru hoteluri, restaurante si baruri. Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.

Noutatea acestei editii este includerea unei sectiuni noi dedicate producatorilor din segmentul panificatie, patiserie si cofetarie.

HoReCa Expo Oltenia, lanseaza concursul anului!

– Tortul anului 2018

– Painea anului 2018

Se pot inscrie cofetarii si brutarii din toata regiunea Olteniei.

Pe langa premiile ce se acorda de catre organizatori, concurentii vor putea beneficia de expunere pe toata perioada targului intr-un spatiu special amenajat.

Concursul va fi jurizat de Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, o prezenta constanta la emisiunea Arena Bucatarilor, Chef Ciprian Nicolescu, Brand Executive Chef al Trattoriilor Buongiorno si Chef Cristian Dumitru- Horeca School. Detalii privind regulamentul concursului:  http://horecaexpooltenia.ro/concurs/

Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România -„Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.

Târgul de Turism al Olteniei este organizat de firma PS Multiservices.

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 16.00.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.