Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova scoate la concurs încă un post

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova scoate la concurs încă un post

902
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova anunță scoaterea la concurs a postului DIFUZORI DE BILETE, cu contract de prestări servicii, după ce săptămână trecută a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea a două posturi ACTOR – studii superioare, tipologia căutată pentru completarea trupei permanente fiind o ingenuă și un june prim.

Candidatul ideal pentru postul de difuzor de bilete trebui să aibă: studii medii sau superioare; abilități de comunicare și interrelaționare; să fie dinamic, serios, responsabil, organizat și să aibă un aspect plăcut şi îngrijit.

Dosarul de aplicant va trebui să conțină: CV format european (cu fotografie); Recomandare de la locuri de muncă anterioare (după caz); Cazier judiciar (după etapa de selecţie).

Dosarele se vor depune personal, la Serviciul Resurse Umane al Teatrului Național „Marin Sorescu” (Str. A.I. Cuza, Nr. 11, 200585, Craiova, Dolj) sau prin e-mail: juridic@tncms.ro, în perioada 27 – 30 ianuarie 2015.

Printre activitățile pe care un difuzor de bilete  le va desfășura  se numără: promovarea, rezervarea şi vânzarea biletelor la spectacolele de teatru ale instituţiei la nivel local şi regional; realizarea targetului lunar de vânzări; contribuție în dezvoltarea strategiilor de vânzare; menținerea relațiilor cu clienții-spectatori existenți prin întâlniri personale sau prin telefon sau online; prospectarea şi identificarea de noi clienţi-spectatori; negocierea şi încheierea de parteneriate; promovarea imaginii şi spectacolelor instituţiei pe baza materialelor publicitare primite; colaborarea cu angajaţii celorlalte compartimente administrative; program de activitate săptămânal cu timp de lucru flexibil pentru muncă pe teren.

Beneficiile oferite de acest post sunt: pachet salarial atractiv (remuneraţie fixă + bonus vânzări); contract de prestări servicii pe perioadă determinată; loc de muncă într-un mediu stabil şi profesionist; o posibilitatea de a obţine venituri substanţiale în funcţie de volumul de muncă depus; acces gratuit la spectacolele teatrului.

Contractele se vor încheia după interviul care va avea loc imediat după selecţia dosarelor depuse.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.