TIR cu deşeuri de lemn, răsturnat pe E 70

TIR cu deşeuri de lemn, răsturnat pe E 70

325
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„TIR cu deşeuri de lemn, răsturnat pe E 70 ”

 

Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Stoeneşti a intervenit în această dimineaţă, la ora 04.46, pe DN 6-E 70, pe raza localităţii Stoeneşti, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat de 43 de ani, victima unui accident rutier.

Ajunşi la locul intervenţiei, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, salvatorii au găsit capul tractor al autotrenului răsturnat în afara carosabilului şi pe şoferul acestuia, Daniel F., conştient, cu hematom la nivelul ochiului drept, excoriaţii la nivelul feţei şi plagă la membrul inferior stâng, în zona gambei. Pacientul a fost transportat la spitalul din Caracal şi apoi transferat la Spitalul Nr. 1 din Craiova. La locul solicitării s-a deplasat şi o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, care a asigurat măsurile PSI pe timpul intervenţiei şi a intervenit pentru spălarea carosabilului de uleiul şi combustibilul scurs pe acesta în urma accidentului.

 Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.