Tir-urile, interzise pe drumurile din Gorj

Tir-urile, interzise pe drumurile din Gorj

332
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a interzis circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, mâine, în Gorj, având în vedere avertizarea Cod portocaliu de caniculă. Potrivit CNADNR, restricţionarea circulaţiei este necesară pentru protecţia sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformaţii majore ireversibile cu pierderea stabilităţii îmbrăcăminţii rutiere.

Excepţie vor face transporturile de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală, vehiculele care participă la intervenţii în caz de forţă majoră, transporturile funerare, transporturile poştale, transporturile de echipamente de prim ajutor, transporturile pentru distribuire de carburanţi, transporturile de mărfuri sub temperatură controlată, transporturile pentru tractări vehicule avariate, transporturile pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate şi transporturile cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării.

 

 Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.