Traficul feroviar şi rutier e blocat pe Valea Oltului, în urma unui...

Traficul feroviar şi rutier e blocat pe Valea Oltului, în urma unui accident rutier

426
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Traficul feroviar este complet blocat pe Valea Oltului, iar cel rutier se desfăşoară alternativ, pe un singur sens, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei vâlcene Câineni.

Accidentul s-a produs în jurul orei 09.30. O femeie care conducea un Cielo de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu  a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un tir care venea din sens invers. În urma impactului, tirul care e încărcat cu care a ajuns pe terasamentul căii ferate. Subcomisarul Eusebiu Predonescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Valcea precizează că, femeia din Cielo e grav rănită. La faţa locului sunt echipe de la SMURD şi Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. „Traficul rutier se desfăşoară alternativ pe un singur sens, iar circulaţia feroviară e blocată, a spus Predonescu. Traficul feroviar va fi reluat după ridicarea tirului de pe calea ferată.

Ioana Roman

ioana.roman@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.