Transportul public din Craiova, inclus în Google Maps Transit

Transportul public din Craiova, inclus în Google Maps Transit

2.475
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Informaţii despre toate rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinaţie, cuprinzând toate liniile de transport în comun din oraş, sunt de acum disponibile pe Google Maps Transit. Serviciul – care este pus la dispoziţie de Google şi a fost realizat în colaborare cu SimPlus şi Concept – include informaţii despre transportul în comun din Craiova şi alte şase oraşe din ţară, respectiv Bucureşti, Ploieşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Constanţa.

Astfel, Google Maps Transit este acum util şi pentru a obţine indicaţii despre transportul public, pe lângă cele pentru maşini şi cele legate de mersul pe jos. Google Maps afişează toate rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinaţie, cuprinzând toate liniile de transport în comun recomandate – metrou, autobuz, tramvai şi troleibuz, cât şi informaţii despre staţii şi rute.

Serviciul de Transit este o nouă îmbunătăţire adusă hărţilor Google pentru a le face mai corecte, utile şi complete pentru români şi turiştii străini care călătoresc cu transportul în comun pentru a ajunge la următoarea destinaţie.

2 COMENTARII

 1. #1
  Oldtimer
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  1440

  Foarte modern as zice.

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   24-05-2013
  Mesaje
  15

  Un lucru bun

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.