Trei morminte, profanate în ultimele două săptămâni

Trei morminte, profanate în ultimele două săptămâni

299
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei morminte de la două cimitire din Balş au fost profanate în ultimele două săptămâni de către persoane încă neidentificate. Dacă la două dintre ele cei în cauză nu au reuşit să treacă de piatra de pe mormânt, un cavou şi sicriul din acesta au fost deschise, însă, fără a se sustrage ceva din el şi fără ca trupul din interior să fie deranjat.

 

„În ultimele două săptămâni au fost profanate mai multe morminte din oraş, de la cimitirele de pe străzile Gheorghe Vasilescu şi Popa Şapcă. Nu au fost sustrase bunuri din interiorul acestora. Nu avem încă suspecţi, însă cercetările pentru depistarea făptaşului sau făptaşilor continuă”, declară comisarul şef Ion Şotea, comandantul Poliţiei Balş.

 

Potrivit unor surse, cavoul al cărui sicriu a fost deschis ar fi aparţinut unei femei decedate în anul 2008, care era rudă cu actualul comandant al Poliţiei Balş. La celelalte două cavouri au fost distruse mai multe obiecte religioase din lemn, iar o placă din ciment a fost mutată la câţiva metri distanţă.

 

În Balş, ultima profanare de morminte a avut loc în aprilie 2010, când persoane rămase necunoscute au pătruns în cavoul lui Cătălin Nedeloiu, un tânăr decedat în Italia, de unde au sustras suma de 50 de euro şi 50 de lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.