„Trofeul Carpaţi”, în inima Olteniei. Azi au loc primele meciuri

„Trofeul Carpaţi”, în inima Olteniei. Azi au loc primele meciuri

1.579
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tradiționul turneu internațional de handbal, Tofeul Carpați, debutează, astăzi, la Craiova și se anunță a fi unul dintre cele mai puternice din ultimii ani. Pe lângă cele două echipe ale României, A şi B, mai participă Germania și Spania, de la care nu lipsesc Navaro și Barbosa, jucătoarele Oltchimului.

Președintele Fedeației Române de Handbal (FRH), Cristian Gațu, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre cât de important este schimbul de generații la echipa națională. În acest sens, Gheorghe Tadici a convocat pentru acest turneu 31 de jucătoare pentru a le vedea la lucru, pentru ași creea o impresie în vederea creionării lotului pentru următarele partide oficiale pe care România le are de disputat.

Principalul obiectiv este calificare echipei la Campionatul Mondial din 2015, deschizătorul de drumuri pentru Olimpiada de la Rio.

La Craiova lipsesc jucătoarele de la Oltchim Rm. Vâlcea care au fost lăsate acasă pentru a pregăti în liniște semifiala cu Gyor.

Azi, în prima zi de competiţie „Trofeul Carpați” sunt programate partidele Germania – Spania (ora 16.00) și România A – România B (ora 18.00). Ambele partide vor fi transmise în direct de Digi24 Craiova.

Sursa: www.ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.