Ultimul Cerc pedagogic la Religie din acest an

Ultimul Cerc pedagogic la Religie din acest an

1.701
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
La Colegiul Naţional ,,Gheorghe Ţiţeica” din Dr.Tr.Severin s-a desfăşurat cercul pedagogic la nivel liceal, la disciplina Religie (cult ortodox).
 
D-şoara Inspector de Religie, Dana Săftoiu, a comunicat dascălilor prezenţi noutăţile din Legea Învăţământului, realizând şi o retrospectivă a anului ce se apropie de sfârşit.
Cu acest prilej, a fost susţinută şi o lecţia deschisă la clasele  a IX B şi a IX G de către profesorul Leontin  Stăiculescu şi doamna profesor Iuliana Firi. Lecţia s-a centrat pe tema  şezătoarei, compusă din 2 scenete, o scenetă versificată şi o scenetă numită vicleiul, intercalată de un program de colinde şi de prezentarea unor obiceiuri, tradiţii din diferite zone ale ţării, Oltenia, Banatul, Muntenia, Ardeal, Moldova.
Din partea Episcopiei Severinului şi Strehaiei a participat Pr. Consilier al Biroului de Catehizare, Ioan Ovidiu Polexă.
Mihai Craioveanu


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.