Un producător român de materiale de construcții anunță că ridică o fabrică...

Un producător român de materiale de construcții anunță că ridică o fabrică la Ișalnița

13,056
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4.50)

Compania românească AdePlast a anunțat că vrea să se extindă și va deschide trei fabrici noi pe platformele industriale de la Işalniţa (lângă Craiova), Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti, potrivit Ziarului Financiar. 

Potrivit proprietarului afacerii, fabrica de la Craiova va acoperi cererea de materiale de construcții din partea de sud a țării, dar și din țările aflate în apropiere. În plus, pentru viitor analizează oportunitatea de a lucra și cu Ford.

Am achiziţionat deja terenul de 20 de hectare şi am demarat operaţiunile necesare construcţiilor. Dezvoltarea pe care am programat-o la Craiova va fi o copie a celei de la Roman, având scopul de a deservi toată partea de sud a ţării, Bulgaria, Serbia, cât şi celelalte ţări din fosta Iugoslavie. Este luată în calcul dezvoltarea în anii următori a am­balajelor pentru piesele din producţia auto având în vedere că la distanţă mică de noi se află fabrica Ford. Estimăm că vom începe livrările în luna mai 2018“, a declarat Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast, citat de zf.ro.

Producătorul are în prezent trei puncte de lucru în țară, la Oradea, Ploiești și Roman.

2 COMENTARII

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2825

  Nasol. Poluare.
  Ar trebui să o facă în Bulgaria.

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   01-01-2015
  Mesaje
  233

  Eu zic ca e bine. Locuri de munca, zona se va dezvolta, plus ca in Isalnita lumea e satula de atata steril cand bate vantul de la vest, se simtea nevoia unei alte arome.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.