Vâlcov îşi amână demisia

Vâlcov îşi amână demisia

1.041
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul PDL Olt, la sfârşitul săptămânii trecute, Darius Vâlcov a declarat că speră ca, până la sfârşitul anului, preşedintele său pe linie politică să vină la Slatina, pentru a discuta pe marginea cerinţelor organizaţiei oltene.

„Nu am renunţat la ideea demisiei din funcţia de preşedinte al PDL Olt, este doar o decizie amânată, la rugămintea preşedintelui Boc, care mi-a spus să am răbdare până va veni în vizită în Slatina. Am discutat şi despre cererea noastră de a avea un post de director al unei companii naţionale. Toate cererile noastre vor fi discutate în cadrul Biroului Permanent Judeţean, la prima întâlnire pe care o vom avea, sperăm noi în continuare, anul acesta, la Slatina”, a declarat Vâlcov.
Acesta spunea, imediat după ce fusese ales în funcţia de preşedinte al PDL Olt, pe 13 noiembrie 2010, că dacă într-un an de zile nu se acordă atenţia necesară organizaţiei oltene, prin numirea unui membru al acesteia într-o funcţie de decizie la nivel central, va demisiona de la şefia organizaţiei oltene.

Sursa: gazetanoua.ro

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.