VIDEO: Flash mob în Piaţa „Mihai Viteazu”. Craiova susţine educaţia copiilor de...

VIDEO: Flash mob în Piaţa „Mihai Viteazu”. Craiova susţine educaţia copiilor de la ţară

1.052
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Adolescenţii de Palatul Copiilor din Craiova au participat, astăzi, la un flash mob în centrul oraşului, în ideea sensibilizării craiovenilor, care pot susţine, prin donaţii, educaţia copiilor din mediul rural. Proiectul aparţine Fundaţiei World Vision România – Biroul Zonal Dolj şi se desfăşoară în cadrul campaniei “Cu o carte schimbă o viaţă”, cu sprijinul Primăriei Craiova, al Casei de Cultură “Traian Demetrescu” şi Palatul Copiilor.

Scopul flash mob-ului este acela de a aminti cat de importanta este educatia copiilor, in special a celor din mediul rural si ca, directionand 2% din impozitul deja platit la stat catre World Vision Romania, se va facilita accesul la lectura pentru peste 15.000 de copii, din 53 de comunitati rurale, care nu au acces la cartile necesare educatiei lor si nu se pot bucura de lectura.

Prin campania “Cu o carte schimba o viata” derulata în perioada februarie – aprilie 2013, World Vision Romania isi propune sa stranga fondurile necesare pentru a dota bibliotecile din peste 53 de comunitati rurale din judetele in care actionează: Iasi, Vaslui, Ialomita, Valcea, Dolj, Constanta si Cluj. Astfel, peste 15.000 de copii de la sate vor putea sa descopere povestile copilariei!

3 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   18-09-2008
  Locatie
   Orasul Leilor,Craiova
  Mesaje
  449

  Interesanta actiune,felicitari

 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  843

  Eu in acel clip nu vad nici un flash mob …

 3. #3
  Rapper
  Data de inscriere
   03-10-2005
  Locatie
   unu mai
  Mesaje
  290

  kids these days

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.