Vine Moș Gerilă la A.J.F. Dolj ? Zboară Nicu Neagoe ?

Vine Moș Gerilă la A.J.F. Dolj ? Zboară Nicu Neagoe ?

5.333
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Moș Nicolae, patronul spiritual al șefului A.J.F. Dolj, a venit la Nicu Neagoe cu o nuia groasă rău de tot – o nouă amendă de 15.000 de lei. De data această amenda este pentru asociație, în solidar cu vrednicii ei conducători: Nicu Neagoe și Sorin Pătrașcu. Cei doi au și ei câte o corecție din partea comisiilor F.R.F. tot de câte 15.000 lei, fiecare, primite încă din luna septembrie.

Așadar un total de 45.000 de lei, ceea ce, conform regulilor F.R.F., ar duce la dezafilierea A.J.F. Dolj. Un vânt plecat joi de pe culoarele F.R.F. aduce vestea că ”Nașul” a și dat verdictul: ”Îi desființăm pe toți cei care nu respectă regulamentul !”. În discuție era chiar situația de la A.J.F. Dolj, forul fotbalistic național primind nenumărate sesizări și solicitări de a face lumină în fotbalul doljean. Mare parte din solicitări a venit de la primăriile din judeţ, autoritățile locale nedorind să susțină o competiție girată de o conducere suspendată din funcție.

Astăzi, după prânz, este convocat Comitetul Executiv al F.R.F., care are în discuție și problemele din fotbalul doljean. Decizia finală balansează între dezafilierea AJF Dolj și schimbarea conducerii printr-o Adunare generală de alegeri la AJF Dolj, adunare care să fie organizată de F.R.F.

Soluția cea bună ar fi de alegere a unei noi conduceri pentr a nu omorî și fărâma de fotbal care mai există la noi în județ. De candidați nu ducem lipsă, la prima strigare fiind la start trei doritori: Silviu Bogdan, Nicolae Tilihoi și – surpriză – Nicu Neagoe, dacă va fi lăsat de F.R.F. să candideze.

Dacă soluția aleasă va fi cea de dezafiliere ne vom trezi, la finalul lui 2011, fără fotbal la nivelul întregului județ Dolj, după ce în vară Universitatea Craiova a fost și ea dezafiliată. Ce-i drept, temporar ! (P.A.)

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.