Vino, sâmbătă, în Piaţa ”Mihai Viteazul”, la Marea Bălăceală

Vino, sâmbătă, în Piaţa ”Mihai Viteazul”, la Marea Bălăceală

28.467
54
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Acum, că a venit vacanța, este timpul să ne relaxăm! Craiovenii, de la mic, la mare, sunt invitați să profite de căldura de afară: să ia parte la cea mai mare bătaie cu apă din Craiova. Când si unde? Pe 9 iulie, începând cu ora 15.00, în Piața ”Mihai Viteazul” din centrul orașului. 13570072_1198171376881862_1331832186_o

 

Organizația Junior Chamber International Craiova te invită să iei parte la cea mai mare bătaie cu apă din Craiova. De ce? Acum că atât examenul de capacitate, cât si cel de bacalaureat sunt pe ultima suta de metri, trebuie să marcăm începutul vacanței. Haideți să ne relaxăm într-un mod diferit, să petrecem timp alături de prieteni şi, de ce nu, să cunoaştem şi persoane noi.

 

De ce ai nevoie pentru a participa? Ei bine, este nevoie să completezi formularul de pe pagina oficiala a evenimentului „MAREA BĂLĂCEALĂ” – https://www.facebook.com/events/1057653734282876/ sau de pe site-ul www.jcicraiova.ro şi să aduci o sticlă de 0,5 L cu tine. Peste 300 de persoane şi-au arătat deja interesul de a participa în această activitate, aşa că de ce să nu ni te alături şi tu! Cu o sticlă de jumate, ne scăldăm pe saturate!

 

Proiectele JCI Craiova se desfaşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI: antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul international principal ONU.

 

Prin specificul organizatiei, în raportul cu valorile europene vis-a-vis de responsabilitatea cetățeanului de drept, JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în societate si conceptul de cetatenie activă.



54 COMENTARII

  1. #1

    Aqua Park in iarna se deschide?

  2. #2

    Acum transformați centrul în Aqua Park?! Jalnică idee!

  3. #3
  4. #4

    ati vrut de fapt sa organizati concurs de tricouri ude si nu stiati cum sa-l denumiti

  5. #5

    sa vina Fata Luncii, macar sa nu plecati cu mana goala…

  6. #6

    sau nu

    -fiecare participant trebuie să aducă o sticlă de 0,5l
    -îmbrăcăminte decentă(ex: fără tricouri transparente)

  7. #7

    Ce om sanatos la cap se duce cu copilul in centru si il lasa sa fie udat pe caldura asta.Poti face pneumonie din aceasta cauza.

  8. #8

    Nu va suparati ca intreb, ce este asa jalnic?

  9. #9

    Este o bătaie cu apă, binevenită și apreciată de multă lume, nu înțeleg ce treabă are cu Aqua Park, citiți vă rog regulile.

  10. #10

    Invita oamenii in centru cu o sticla de 0,5 litri de apa sa se ude.Idee proasta,ca la asta se pricep bine cei din Craiova .

  11. #11

    Buna Lidia, nu nu vrem sa organizam un concurs de tricouri ude daca o sa cauti in descrierea evenimentului o sa vezi ca exista reguli precum cele doua de mai sus (multumim Marius).

  12. #12

    Marin Escu , fiecare cu ideile lui! Mai bune sau mai putin bune!

  13. #13

    De ce este o idee proastă? Am invitat doritorii, dat fiind faptul că sunt mulți doritori. Aceia care nu vor nu vin, nu înțeleg ce nu vă convine? În spatele acestei idei este o echipă întreaga de voluntari care a muncit enorm ca acest eveniment să fie posibil, este mai ușor să criticați evenimentele Craiovei decât să vă implicați chiar dumneavoastră, dacă aveți idei mai bune, puneți-le în aplicare.

  14. #14

    Trebuie sa scoata banii de alegeri,fraierii vin cu apa.

  15. #15

    Din cate stiu eu o pneumonie este destul de greu de obtinut. Apa utilizata la aceasta bataie este lasata sa se incalzeasca putin inainte de a fi folosita. Daca ceva nu va convine v-as rugat sa va pastrati comentariile pentru ca din cate ati vazut este un eveniment foarte apreciat si cu care multa lume este de acord. Am primit permisiunea pestru desfasurarea lui si nimeni nu este obligat sa participe.

  16. #16

    Ca de obicei , orice initiativa este criticata ! Eu va doresc sa aveti cat mai multe idei care sa bucure viata craiovenilor ! Felicitari !

  17. #17
  18. #18
  19. #19
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3721

    FOARTE FRUMOS VENIM.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.