Votează-ți favoriții pentru All Star Game 2013

Votează-ți favoriții pentru All Star Game 2013

453
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Incepând din această seară și până pe data de 11 martie, fanii baschetului românesc, și nu numai, vor avea din nou ocazia să-și voteze favoriții pentru ALL STAR GAME – CRAIOVA 2013, eveniment care se va derula în Sala Polivalentă din Bănie în data de 18 martie.

Ca și în anii precedenți, pentru alegerea componenților celor două selecționate NORD și SUD, care vor face spectacol în seara magică dedicată stelelor baschetului din Liga Națională de Baschet Masculin.

VOTEAZA AICI

 

Echipa NORDULUI – este o selecționată formată din jucători legitimați la CSM Oradea, BC Timișoara, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, BC Mureș Tg. Mureș, BC Timba Timișoara, CSU Atlassib Sibiu, Gaz Metan Mediaș și BC Perla Harghitei Csikszereda Miercurea Ciuc.

Echipa SUDULUI – este o selecționată formată din jucători legitimați la SCM U CraiovaBC Farul Constanța, CSM Bucurețti, Dinamo Bucurețti, CSU Ploiețti, CSS Giurgiu, BCM U Pitești, și Energia Rovinari.

Federație Română de Baschet a decis să introducă în baza pentru votare toți sportivii din LNBM.

Nu au fost introduși în baza de date pentru votul ASG 2013 sportivii care sunt accidentați și necesită o perioadă de recuperare mai lungă.

De asemenea, puteți vota și cei doi antrenori care vor fi aleși din cei 16 tehnicieni ai prim divizionarilor.

PONDEREA VOTULUI FINAL:
30% – votul publicului
30% – votul media
40% – votul TEHNIC FRB – Colegiul Central al Antrenorilor.

STARTUL VOTULUI – 11 februarie
ULTIMA ZI PENTRU VOT – 11 martie

Fiecare votant va alege pentru selecționatele Nord și Sud obligatoriu câte un singur jucător pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc și câte un singur antrenor. Se votează o singură dată de pe aceelași IP

Loturile celor două selecționate SUD și NORD vor fi formate din câte 14 sportivi și 2 antrenori.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.