Zeci de amenzi, aplicate craiovenilor care au traversat strada neregulamentar

Zeci de amenzi, aplicate craiovenilor care au traversat strada neregulamentar

672
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au desfăşurat, ieri, o acţiune pe principalele străzi din municipiu, pentru conştientizarea pietonilor cu privire la importanţa respectării normelor rutiere referitoare la traversarea străzilor.

Pe lângă sfaturile şi recomandările cu caracter preventiv, poliţiştii au aplicat şi 72 de sancţiuni contravenţionale pentru abaterile constatate în valoare de peste 11.500 de lei, dintre acestea 56 fiind aplicate pietonilor care s-au grăbit să traverseze strada prin loc nemarcat şi nesemnalizat cu indicator sau marcaj pietonal.



3 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1269

    un pic de educatie nu strica

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1200

    Neregulamentar trec si eu si ei plolitai si oricine daca vreau sa trec strada undeva si trecerea-i la 100 d m,prostia este ca trebuie facute cat mai multe treceri pietonale in cat mai multe locuri p unde se trece foarte des si nu exista zebre si marcaje.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    574

    Mda, ar trebui inmultite trecerile pietonale. Dar sunt sigur ca si asa, prostul tot anapoda ar trece. Asa-i romanul, grabit.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.