Zeci de expozanți au confirmat prezența la Târgul ”Hello Baby Expo” din...

Zeci de expozanți au confirmat prezența la Târgul ”Hello Baby Expo” din Craiova

1.109
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Cu trei saptamani inainte de startul primei editii, zeci de expozanti au confirmat deja prezenta la targul expozitional Hello Baby EXPO Craiova 2016. Primul si cel mai important eveniment dedicat copiilor si parintilor din regiunea Oltenia va reuni producatori, comercianti si furnizori din servicii dedicate atat celor mici, cat si parintilor acestora. Targul expozitional cu vanzare Hello Baby EXPO va fi organizat la Craiova in perioada 22-24 aprilie 2016, între 10:00 și 19:00, in incinta Centrului Multifunctional.

 

Cand vine vorba de copii, sanatatea, bunastarea si fericirea acestora sunt pe primul plan pentru parinti. Pentru ca stim acest lucru, am creionat târgul Hello Baby EXPO 2016 in jurul a trei directii principale:

  • Informatii si sfaturi legate de parenting si cresterea copiilor
  • Shopping de calitate de la brand-uri de top
  • Distractie pentru intreaga familie

 

Informatii si sfaturi legate de parenting si cresterea copiilor

Nasterea unui copil presupune o emotie deosebita pentru viitorii parinti, dar si o munca asidua de cercetare legata de dezvoltarea armonioasa ulterioara a acestuia. Reunind banci de celule stem, maternitati, policlinici si laboratoare medicale, centre de educatie prenatala si consiliere in alaptare, cabinete stomatologice si centre de recuperare medicala de prestigiu din Craiova si Bucuresti, targul Hello Baby EXPO va vine in ajutor cu sfaturi si informatii avizate din domeniul medical.

In ceea ce priveste educatia celui mic, Hello Baby EXPO reuneste o serie de expozanti ce ofera alternative inovatoare la sistemul traditional de invatamant. Scolile particulare, cluburile de limbi straine si de educatie prin metode interactive promoveaza o oferta educationala atractiva ce pune accentul pe dezvoltarea armonioasa a personalitatii celui mic.

 

Shopping de calitate de la brand-uri de top

Reunind sub cupola Centrului Multifunctional din Craiova o gama variata de producatori si comercianti de produse dedicate copiilor, Hello Baby EXPO este locul ideal pentru cumparaturile de Paste. Aici puteti gasi piese de vestimentatie comode, de calitate, dar si in pas cu moda, cadouri pentru copii, dulciuri pe gustul celor mici, dar si produse naturiste benefice pentru ei, precum si multe alte produse dedicate copiilor.

 

Distractie pentru intreaga familie

Cand ne gandim la distractie pentru cei mici, spunem, de fapt, joc si joaca. Desi poate parea putin importanta, joaca ii ajuta pe cei mici sa dezvolte abilitati cruciale de viata si ii pregateste pe acestia pentru perioada adulta. Din acest motiv, la Hello Baby EXPO va asteptam cu locuri de joaca pentru copii unde acestia se vor distra in mediul lor preferat. Paradele personajelor Disney, lansarile de carte pentru copii si momentele artistice vor crea o atmosfera de vis in care suntem siguri ca veti intra si dumneavoastra!

 

Organizatori: Oak Media & Events

Parteneri: Kiss FM, Zao Park, Librarie.net, Bebeti, Jurnal de Mariaj, Oak Media, Oak Event, Tricouri Printate Oak, Alb Imaculat Photography, Ghidul Pietonului, Pizza Forum, Smart School Concept

Parteneri media: Kiss FM, Craiova Forum, Gazeta de Sud, Lupa, Camera Media, Alto Media, Pion Media, Alege TV, Jurnalul Olteniei, Radio Sud, Republica TV, GTV, Florin Stefan Photography, SoArt Media, Laurentiu Nica, Itsy Bitsy, Ora de Stiri, Metropolitanul, Romania Fashion, Craiova.ro.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22865

    ne vedem acolo

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.