Zgonea: Ideea de democraţie la Băsescu se naşte din garajul „Fratelui cel...

Zgonea: Ideea de democraţie la Băsescu se naşte din garajul „Fratelui cel Mare”

350
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, consideră că cele mai recente dezvoltări din spaţiul public românesc conduc spre o concluzie extrem de gravă: România se află astăzi la graniţa dintre democraţie, înţeleasă ca expresie a votului popular, şi „băsecraţie”

„Putem rezuma situaţia în care ne aflăm în prezent extrem de simplu. Românii au venit la vot pe 29 iulie într-un număr extrem de mare, peste 8,4 milioane de concetăţeni exprimându-şi opinia cu privire la viitorul nostru ca stat. 9 din 10 români au spus atunci că nu mai vor să trăiască în „băsecraţie”. Că s-au săturat să fie ameninţaţi din garaj de un preşedinte suspendat, că nu sunt de acord cu atenţionările aruncate peste gard de Traian Băsescu către judecătorii CCR, că democraţia pentru ei este sistemul în care îndemni lumea să iasă la vot, iar votul românilor este avut în vedere de preşedintele acelui stat. România se află, astăzi, la graniţa dintre două lumi. Prima este construită în garaj, fiind democraţia după modelul lui Băsescu, unde „Fratele cel Mare”, suspendat din calitatea de preşedinte legitim, dă indicaţii şi proferează ameninţări la adresa unei ţări întregi, după o logică demnă de scrierile lui Orwell. Cealaltă lume este România normală, europeană, în care politicienii recunosc şi ţin cont de votul dat de români. Este extrem de grav ceea ce se întâmplă, iar cei care nu conştientizează realitatea trebuie doar să se uite la ultimii 8 ani. Vor vedea o ţară în care cei mulţi şi nemulţumiţi sunt interceptaţi şi anchetaţi pentru că au venit la vot, iar cei puţini şi pasibili de ilegalităţi sunt scăpaţi din ochi de autorităţi şi lăsaţi să fugă cu milioanele de euro furate în ultimii ani”, a declarat Valeriu Zgonea.

Sursa: lupamea.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-08-2011
    Mesaje
    7

    Ar trebui sa se abtina d-l Zgonea de la astfel de comentarii.
    Uita ca ei cand au fost la putere au distrus economia tarii, au dat pe nimic petrolul tarii, au dat cadou grecilor Romtelecom-ul, etc.
    Sub obladuirea „tatucului” Ion Ilici Iliescu si sef la guvern Adrian Bombonel Nastase s-a jefuit aceasta tara.
    Daca USL-ul ar fi vrut sa faca ceva pentru oamenii de rand ai acestei tari, ar fi marit salariul minim pe economie, ar fi marit pensiile, dar ei introduc coplata in sistemul medical si cheltuie milioane de euro din banii romanilor cu referendumul si cu sustinerea monedei nationale pentru a nu se duce la 5 lei/euro.
    Halal politicieni.
    USL si PDL este aceeasi mizerie!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    446

    Baaa prostule…asta e adevata voastra fata …..daca va prind cu chilotii in vine..ce sa va faca??? va pun capra……
    Iar cu turistii cara au dat navala in sate si comune (despre care nici nemtii nu stiau uitate de dumnezeu) trebuie interceptati si anchetati…..
    .Va e frica ca afla prostimea de ce va poate capul????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.