Zile libere, de sărbători

Zile libere, de sărbători

975
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sărbători. Pe lângă a doua zi de Crăciun, ei vor mai avea liber pe 27 decembrie 2013, respectiv 31 decembrie 2013, dar şi pe 3 ianuarie 2014. Liberele vor fi recuperate ulterior, a anunţat premierul Victor Ponta.

Zilele libere de sărbători pentru bugetari au fost stabilite deeoarece cu primele „se stă mai prost” şi, totodată, sunt legate perioada liberă legală de Crăciun şi Anul Nou cu cea de week-end.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    887

    „Saracutii de ei” Inca trei zile libere.. L-au dat trei zile libere pe acte, ca au mereu liber. Cand ai nevoie de o hartoaga, te trateaza ca pe ultimul om. Pana ii explici cucoanei de la ghiseu ce nevoie ai, trebuie sa asculti mai intai ce vorbeste cu colega despre „noul aragaz” sau mai stiu eu.. I’auzi, „cu primele stam mai prost” Oare le merita?

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2129

    hm.poate ai dreptate si tu.dar nu toti bugetarii sunt asa fericiti cum spui tu.aceste libere pt mine de ex inseamna 6 zile lucrate plus inca 2,5 ore zilnic in plus.10,5 ore timp de 6 zile nu imi convine.mai bine veneam cand trebuia la munca.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    891

    ” fericiti” asa cu siguranta nu sunt toti. Ca ” uscaturile din padure” doar ca in sistemul statului este invers: „padurea din uscaturi” Adica, sunt 2-3 care trag ptr 15 care nu fac mai nimic, care plimba niste dosare, sau care efectiv ” o freaca”
    Am vazut caz clar la trezorerie unde cateva fete (3-4) aveau 25-30 oameni pe cap si sus, la birouri, era liniste totala!
    La fortele de munca aceeasi problema si exemplele pot continua! Din pacate!

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.