Zilele Roboticii și Mecatronicii Craiova – MEROB 2014

Zilele Roboticii și Mecatronicii Craiova – MEROB 2014

480
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Elevii, studenții, profesorii și inginerii au parte de câteva zile de activități dedicate roboticii și mecatronicii, în cadrul manifestării „Zilele Roboticii și Mecatronicii Craiova – MEROB 2014”, care se desfăşoară sub egida Săptămânii Roboticii Europene, eveniment care va avea loc în Craiova, între 24-28 noiembrie 2014.
Evenimentul încearcă să evidențieze importanța tot mai mare a roboticii și mecatronicii într-o mare varietate de domenii de aplicare.
potrivit organizatorilot,încadrul activităților, vor fi prezentate, oricui dorește, laboratoarele Departamentului de Mecatronică şi Robotică al Facultăţii de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova (bd. Decebal nr. 107).
De altfel, vor avea loc prezentări ale roboticii şi mecatronicii pentru elevii de liceu și expuneri practice ale studenţilor craioveni din domeniul roboticii şi mecatronicii în cadrul unei expoziţii ce va avea loc la sediul facultăţii (bd. Decebal nr. 107).

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    160

    Oltenia nu are nevoie de roboți și robotică, deoarece are din plin zeci de mii de oameni-roboți, care pot fi puși să muncească orice, pe oricât de puțin, să pupe orice dos, să voteze orice pecerist. Iar asta cu costuri mult mai mici – culmea! – decât costurile fabricării de roboți și scrierii de soft.
    Oricum, știu, roboții merg în alte țări, acolo unde există mai puțini sclavi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.