Ziua Unirii, sărbătorită prin mișcare, în Parcul Tineretului și Water Park

Ziua Unirii, sărbătorită prin mișcare, în Parcul Tineretului și Water Park

5.381
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, alături de Primăria Municipiului Craiova, Craiova Running Club, KinetoPlus, Asociația ProEFS Craiova și Water Park Craiova, organizează miercuri, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 11, în Parcul Tineretului, “ZIUA UNIRII PRIN MIȘCARE”.

Acţiunea are drept scop sărbatorirea Zilei Unirii prin mișcare și distracție, în cadrul căreia se îmbină alergarea cu activitățile în apă.  Evenimentul va debuta cu o Cursa Sprint de aproximativ 3 km, fiind urmată de cursa copiilor (sub 10 ani), după care vom schimba sportul și vom continua distracția în incinta Water Park, acolo unde fiecare persoană care va alerga va primi o intrare gratuită.

Detalii și condiții de participare:

Cursa Sprint este destinată persoanelor cu vârstă de peste 10 ani, astfel:
– între 10 și 16 ani este nevoie de acordul părinților pentru participare,
– peste 16 ani este nevoie de un act de identitate și semnarea declarației de responsabilitate,
Cursa Sprint va avea o lungime de 3 km – o tură de parc – iar startul și finish-ul vor avea loc in fața Water Park Craiova.
Startul va fi la ora 11:00 și va fi comun pentru toți participanții.
Traseul va fi marcat, existând și voluntari pentru a da indicații alergătorilor.

Cursa Copiilor este destinată copiilor sub 10 ani. Aceștia se pot înscrie doar cu acordul părinților, prin semnarea declarației de responsabilitate de către aceștia. Traseul va avea aproximativ 700 de metri, va fi marcat și copiii vor fi supravegheați îndeaproape de voluntarii noștri, care vor alerga împreună cu ei și vor încerca să prevină accidentele nedorite.

Toate persoanele care vor alerga (inclusiv părinții care semnează pentru copiii sub 16 ani) vor primi un voucher pentru o intrare la Water Park, imediat după cursele de alergare. În incinta Water Park vor putea beneficia de sfaturi legate de sport, mișcare, postură venite din partea membrilor KinetoPlus și Craiova Running Club. În plus, echipa KinetoPlus va oferi masaj de recuperare sau relaxare și va conduce exerciții de gimnastică în apă.

Pe toata durata evenimentului, asistența medicală și protecția participanților vor fi asigurate de către organizatori.

Program:
– 10:00 – 10:55 – Înscriere la Cursa Sprint,
– 11:00 – Start Cursa Sprint,
– 10:00 – 11:20 – Înscriere la Cursa copiilor,
– 11:30 – Start Cursa copiilor,
– 11:45 – Premiere,
– 12:00 – 14:00 – Activități în incinta Water Park.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-04-2011
    Mesaje
    34

    Nu stiu cum se face dar cand deschid pagina de stiri, parca citesc ziarul de ieri. In care toate faptele s-au petrecut deja. Este ca un pomelnic.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.