Craiova a ieșit din cursa pentru Capitală Culturală Europeană 2021

Craiova a ieșit din cursa pentru Capitală Culturală Europeană 2021

7.691
124
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Craiova a aflat dacă continuă lupta pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană în 2021. Din păcate, orașul nostru și-a încheiat misiunea în această cursă. Finalistele alese sunt Timișoara, Baia Mare, Cluj și București.

 

Evenimentul în cadrul căruia au fost anunțate numele celor patru orașe care merg mai departe a avut loc astăzi, cu începere de la ora 12:00, la sediul Bibliotecii Naționale a României, în prezența ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, Steve Green, președintele juriului de experți care evaluează candidaturile orașelor, precum și reprezentantul Comisiei Europene.

 

Timișoara, Baia Mare, Cluj și București merg mai departe, juriul apreciind că au avut cele mai bune proiecte. Acestea au fost selectate pe lista scurtă din cele 14 orașe care și-au depus dosarele de candidatură și au fost acceptate în urma analizării documentației: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sfântu Gheorghe, Suceava, Timișoara, Târgu Mureș.

 

Sursa foto: Ștefan Veza

124 COMENTARII

 1. #1
 2. #2

  )) Pai cand faci ceva in scarba cum face olguta e normal

 3. #3

  aoleooooo, muicaaaaa, cel mai kitsch oras din lune a iesit din cursaaaa. Ei, acum ar trebui sa iasa oltenii in piata sa ceara socoteala intaiului latrator al „urbei”, preacurata olguta. Totusi, de ce a ieist Craiova din cursa? Hmmm, Basescu e de vina!!!

 4. #4
 5. #5

  se incearca finalizarea la strada raului in ultima luna a termenului, bariera valcii e un haos, iar romanesti zici ca e baghdad. Nu avea nicio sansa!

 6. #6
 7. #7
 8. #8

  Acest rezultat ar trebui primit ca un sut in partea dorsalå pentru a trezi lingåii la realitate…..si POATE…..vor gåndi de douå ori inainte de a incepe proiecte care nu sunt finalizate nici azi !!!!

 9. #9

  vai…a facut 5 strazi in centru. iti dai seama cat de multe a facut ea. ce ar fi sa te duci sa dormi acolo pe strazi daca tot o lauzi degeaba

 10. #10
 11. #11

  Depinde care este ultimul oras european vizitat de tine… Probabil orasul Bals

 12. #12

  ma prietene nimic din ce vezi facut nu e facut de olguta cap patrat, sunt proiecte vechi …olguta are doar proiectul cu stadionul si a pus trei statui urate cu spume in giratorii si 3 in centru …daca esti imbecil a zis si ea cu gura ei ca sunt lucrarile lui Solomon. Traiesti pe alta planeta tu , una pe care tot ce zboara se mananca.

 13. #13
 14. #14

  Pe langa cele 5strazi din centrul Craiovei , strazi pe care altii n-au fost in stare nici sa le plombeze, a amenajat toate locurile de joaca destinate copiilor , etc…Cat despre dormit in strada, nu cred ca un domn mi se poate adresa in felul acesta doar pt ca am un pct de vedere al meu ce nu corespunde cu al lui.Eu am sa va trimit la lectii de politete si buna purtare care va lipsesc cu desavarsire!

 15. #15

  cu 200 000 de euro locu de joaca …ce a cumparat ozn-uri in plm

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.