Craiova: Expoziție de fotografie cu tema Constantin Brâncuși, la Bibliotecă

Craiova: Expoziție de fotografie cu tema Constantin Brâncuși, la Bibliotecă

718
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman îi invită joi, 19 februarie 2015, ora 11.00, la Sala Acad. Dinu C. Giurescu, la vernisajul Expoziției de fotografie Lumea spiritualității tradiționale a lui Constantin Brâncuși. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Mitropolia Olteniei, Facultatea de Teologie din Craiova, Secția de Artă Sacră și Asociaţia Studenţilor Creştin Ortodocşi Români, filiala Craiova. 

Sunt invitați Dan Lupescu, director Revista de Cultură Lamura, lect.univ.dr. Emilian Popescu, Facultatea de Teologie din Craiova – Secția Artă Sacră. Moderator: pr. lect. univ. dr. Ion Resceanu.

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman invită, de asemenea, publicul craiovean să viziteze Expoziția de carte Constantin Brâncuşi –  139 de ani de la naştere ce cuprinde cele mai reprezentative lucrări despre viața și opera lui Constantin Brâncuși, expoziție organizată în Galeria de Artă Aman.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3587

    fara popi se poate?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.