Craiova: Spectacol-lectură de poezie “Singuri printre poeţi”

Craiova: Spectacol-lectură de poezie “Singuri printre poeţi”

976
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură “Traian Demetrescu” organizează, cu ocazia Zilei Internaţionale a Poeziei, un spectacol-lectură de poezie – “Singuri printre poeţi”. Celebrată în lume la data de 21 martie, Ziua Internaţională a Poeziei  a fost declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale.

 

Evenimentul va avea loc vineri, 20 martie 2015, la ora 18:00, în Salonul Medieval al Instituţiei. La acesta vor participa doisprezece poeţi craioveni – Ionel Ciupureanu, Maria Dinu, Liliana Hinoveanu, Gabriela Lazăra, Daniela Micu, Petrişor Militaru, Livia Moreanu, Gabriel Nedelea, Mădălina Nica, Constantin M. Popa, Alina Rece, Aurelian Zisu, cărora li se va alătura un invitat surpriză. Întâlnirea va fi moderată de Petrişor Militaru, poet şi redactor al revistei culturale “Mozaicul”.

 

Scopul spectacolului este acela de a sărbători poezia şi de a susţine creaţia artistică a poeţilor craioveni, precum şi de a  promova poezia ca artă deschisă tuturor oamenilor.

Intrarea publicului este liberă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.