EMOȚII! Festivalul „Maria Tănase” a început cu preselecția concurenților

EMOȚII! Festivalul „Maria Tănase” a început cu preselecția concurenților

2.453
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Festivalul „Maria Tănase” a debutat, luni, la Craiova, cu preselecția concurenților, urmând ca cei mai buni să urce pe scenă, în perioada 13-15 noiembrie.

Preselecția se desfășoară la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, potrivit directorului Festivalului.

„La Teatrul Național Marin Sorescu a început Festivalul „Maria Tănase” cu preselecția concurenților. Copii buni și mulți, juriu profesionist, organizatori serioşi și o rețetă de poveste de 50 de ani…Mult succes tuturor”, este mesajul directorului Festivalului Maria Tănase, Amelia Etegan.

La ediția din acest an, fiind una aniversară de semicentenar, vor participa și laureați ai festivalului sau artiști care chiar dacă nu au obținut premii au o carieră artistică ireproșabilă.

În ceea ce primește premiile, întrucât vor exista și recompense materiale, cel care va convinge juriul că merită Trofeul Maria Tănase va primi 2000 de euro brut. Premiul I înseamnă 1.000 de euro, premiul al II-lea, 750 de euro și premiul al III-lea, 500 de euro.

Vor mai fi acordate patru premii speciale în valoare de 250 de euro fiecare, respectiv un premiu special pentru tinerețe, unul pentru autenticitatea costumului popular, unul acordat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj pentru autenticitate, interpretare și ținută scenică  și premiul de popularitate acordat de public.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.