Festivalul Luminii, ajuns la cea de-a IIIa ediție, la Craiova

Festivalul Luminii, ajuns la cea de-a IIIa ediție, la Craiova

3.818
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cercetașii României, filiala Craiova, au pregătit locuitorilor orașului o zi de relaxare în natură cu ateliere interactive, spectacole cu lumină și muzică folk, la Festivalul Luminii 2018.

Craiovenii sunt așteptați sâmbătă, 15 septembrie, începând cu ora 17:00 în Parcul “Romanescu”, zona Pavilionul Fanfarei, cu un decor magic, zone de relaxare cu hamace și pături, ateliere interactive, spectacole de muzică și jonglerii.

Copiii de toate vârstele pot participa până la ora 19:30 la ateliere de origami, joc și joacă, pictură pe față, tatuaje temporare cu henna sau “fă-ți propria gulguță“, unde oricine poate învăța să-și confecționeze atracția festivalului.

La ora 20:00, cercetașii vor aprinde cele 5000 de gulguțe pregătite să lumineze aleile din jurul Pavilionului, iar după lăsarea întunericului va începe un spectacol impresionant de jonglerii cu poiuri luminoase.

Ediția de anul acesta se va încheia cu un concert de muzică folk, programat să înceapă după ora 21.00, la care toată lumea este binevenită să se alăture și să cânte.

”În prezent, ideea că fericirea este un lucru măreț, după care trebuie să alergăm mereu, a devenit tot mai populară. Prinși în rutină și responsabilități, adesea uităm că lucrurile mărunte, precum un zâmbet, un cântec sau găsirea unui strop de lumină la finalul zilei sunt, de fapt, lucrurile care contează și ne fac fericiți.”, spune Georgiana Lișu, coordonatoarea festivalului.

În Craiova, Festivalul Luminii a fost organizat pentru prima dată în anul 2016 și are scopul de a deconecta participanții de la agitația vieții cotidiene și de a promova un stil de viață sănătos și responsabil cu mediul înconjurător. Totul într-o seară plină de lumină, în care putem reflecta la aceste lucruri într-un mediu verde, relaxant și plin de lumină.

 

**Intrarea la festival și participarea la ateliere este liberă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.