Mai multe spectacole la „Colibri”

Mai multe spectacole la „Colibri”

2.292
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Începând cu luna octombrie, în week-end, sunt programate trei întâlniri cu lumea poveștilor la Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova.

Prima este cea de sâmbătă, 05 octombrie 2019, de la ora 11:00, când în programul teatrului își face loc Scufița roșie în spectacolul – lectură susținut de actorii Rodica Prisăcaru și Mugur Prisăcaru, în Sala Studio.

Prețul biletului pentru spectacolele – lectură este 10 lei / pers.

Tot sâmbătă, 05 octombrie 2019, dar de la ora 18:00 ne bucurăm de spectacolul Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Duminică, 06 octombrie 2019, la ora 11:00 este programat spectacolul Povestea celor trei purceluși, teatru interactiv, vesel și educativ, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desene afiș – copiii Ioana și Andrei Popescu.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Săptămâna viitoare vor începe și Atelierele Fabricii de povești electroColibri, prima serie a stagiunii: Dincolo de poveste (coord. Rodica Prisăcaru) , Ora de creativitate (coord. Andreea Melinescu), Teatrul senzorial, Cine sunt eu! și Dincolo de mască (coord. Geo Dinescu), Primul pas pe scenă (coord. Alis Ianoş), Improvizăm și ne distrăm (coord. Robert Iovan), Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu), Puzzle Factory  și Creatorul de păpuși (coord. Adriana Teodorescu), Poveștile copilăriei, Construim cu bucurie şi Lumea piticilor (coord. Laura Pumnea), Teatru de umbre (coord. Marin Fagu), Video blogger Colibri (coord. Marin Fagu, Geo Dinescu).

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.