Preselecție la Dolj, pentru Festivalul „Maria Tănase“

Preselecție la Dolj, pentru Festivalul „Maria Tănase“

5.529
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează în data de 10 iunie 2017, ora 10:00, la sediu, preselecția concurenților din județul Dolj pentru cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului – Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase“.

 

La preselecție pot participa tineri soliști vocali și instrumentiști, cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Concurenții vor interpreta două piese muzicale, de preferat inedite, din care una să fie doină sau baladă, iar alta ritmată. Pentru o mai bună evaluare, concurenții vor mai avea pregătite și alte piese din repertoriul unor interpreți consacrați, reprezentativi pentru zona etnofolclorică a Olteniei. Constituie un avantaj în evaluarea concurenților interpretarea de piese culese din vatra satului.

 

Înscrieri se pot face zilnic, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00, până la data de 9 iunie 2017 inclusiv, la sediul C.J.C.P.C.T. Dolj, strada Alexandru Macedonski, numărul 28.

 

Festivalul – Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase“ – ediția a XXIV-a va avea loc anul acesta în perioada 13 – 17 noiembrie, la Teatrul Național „Marin Sorescu“ din Craiova.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6825

  AM fost si eu la doua sau trei editii.. ca spectator . Recomand !!

  V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.