VIDEO. Președintele PNL Coșoveni, filmat în timp ce lovește și jignește o...

VIDEO. Președintele PNL Coșoveni, filmat în timp ce lovește și jignește o femeie, în apropierea unei secții de votare din localitate

7.880
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Dolj după  preşedintele organizaţiei comunale a unui partid ar fi lovit o femeie, în apropierea unei secţii de votare.

Potrivit unor informaţii, este vorba despre şeful PNL Coşoveni, care este filmat în timp ce împinge şi ameninţă o femeie.

El le-a spus poliţiştilor că femeia ar fi pătruns pe un teren neîngrădit, care i-ar aparţine, aflat în apropierea secţiei de votare.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de aproximativ 40 de ani a fost agresată de un bărbat, în timp ce se afla în apropierea unei secţii de votare din Coşoveni.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 44 de ani, din Coşoveni, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost împinsă de un bărbat de 51 de ani, din aceeaşi localitate.

Bărbatul respectiv şi-a motivat comportamentul declarând că femeia ar fi pătruns pe un teren, neîngrădit, aflat în apropierea secţiei de votare şi care i-ar aparţine.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, femeia rezervându-şi, până în prezent, dreptul de a depune plângere penală.

Reprezentanții PSD Dolj susțin că victima, care își însoțea o prietenă sosită din Craiova, a fost acuzată de liderul PNL Coșoveni că aduce alegători la urne.

„Schimbul de replici a degenerat, Grigore Virgil putând fi văzut cum o lovește pe femeie cu piciorul. Victima a depus plângere la postul de poliție din Coșoveni, agenții audiind toate persoanele implicate”, informează PSD Dolj într-un comunicat de presă.

Uitați oameni buni cum lovește o femeie presedinte de partid pnl Coșoveni viitor CANDIDAT la primăria Coșoveni

Gepostet von Cristian Mustata am Sonntag, 10. November 2019



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    278

    Un taran labagiu muist, care sa facut proprietar pe un spatiu verde din drum pana in calea ferata, si imbranceste ca un muist o femeie. Vreau sa intreb, labagiul care filma, de ce a miscat mana spre stanga cand golanul ala i-a secerat picioarele femeii si a puso jos ? Ce nu mai stie acel nemernic, este faptul, ca, un teren privat este obligatoriu prin lege sa fie ingradit. Dar mai important este faptul, cum a intrat individul in proprietatea terenului aluia care este spatiu verde dintre drum si calea ferata. Poate cineva se sesizeaza si ancheteaza aceste aspecte, dar cum DNA Craiova doarme cand este vorba de pesedisti in general, nu ma stept la o masura.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.