79 de trenuri anulate sâmbătă din cauza vremii nefavorabile

79 de trenuri anulate sâmbătă din cauza vremii nefavorabile

321
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministerul Transporturilor a comunicat astăzi că, din cele 1.947 de trenuri care trebuiau să circule, 47 au fost anulate.

Patru linii de cale ferată au fost închise din cauza vremii nefavorabile: cele între Urziceni şi Slobozia, Bucureşti Sud şi Olteniţa, Chiajna şi Jilava, Urziceni şi Ploieşti Sud. Printr-un comunicat de presă, Ministerul Transporturilor a precizat că nu sunt linii de cale ferată cu circulaţie restricţionată şi nici întârzieri semnificative de trenuri, respectiv de peste 60 de minute. De asemenea, toate aeroporturile sunt deschise traficului aerian şi nu sunt curse anulate. Pe Aeroportul Băneasa sunt cinci curse care au întârzieri la decolare şi alte două cu întârzieri la aterizare mai mari de 30 de minute. Totodată, pe Aeroportul Otopeni sunt două curse care au întârzieri la decolare mai mari de 30 de minute şi o cursă cu întârziere la aterizare.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.