Accident mortal la Cerăt

Accident mortal la Cerăt

7.149
19
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,50)

Un tânăr de 29 de ani, din localitatea Cerăt, și-a pierdut viața în urma unui accident. Bărbatul se deplasa pe o bicicletă, când a intrat de pe o stradă laterală pe drumul județean ce trece prin localitate fără să se asigure și a fost lovit în plin de o mașină care circula regulamentar.

accident cerat 1

Impactul a fost atât de puternic încât biciclistul a fost aruncat la câțiva metri distanță de locul accidentului. La fața locului a fost chemată o ambulanță, medicii însă nu au mai putut decât să constate decesul. Șoferul, un tânăr de 23 de ani din Cârna, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Update: Conform datelor IPJ Dolj, Argeșean M., de 23 de ani, din comuna Cârna, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 561 – comuna Cerăt, Dolj, l-a accidentat mortal pe Cristian N., de 29 de ani, din localitate, care a pătruns pe drumul public pe o bicicletă, fără să se asigure.
Polițiștii doljeni ajunși la fața locului au efectuat primele cercetări, în cauză fiind      întocmit dosar penal și se continuă investigațiile pentru ucidere din culpă. 


19 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     30-08-2007
    Mesaje
    104

    Iar puneti poze fara sa le „blur-ati”? Macar din respect pentru victima…

  3. #3

    Circula regulamentar?urme de frânare pe o distanța de 93 de metri!?!

  4. #4

    Dosar penal pentru ucidere din culpa?
    Da biciclisti astia de merg morti de beti si nu se asigura mor nevinovati, saraci. Sa invete in morti lor putina legislatie si dupaia sa mearga cu bicicleta pe drumurile publice.

  5. #5

    Cine a scris aceasta stire…?? Cel care a murit a traversat in viteza strada si a fost lovit de o masina care facea o depasire…ce biciclete ..ce tot scrieti pe aici…?!!

  6. #6

    Diferenta dintre un tinar cu masina – produs al epocii „MERITOCRATIEI” – si un prapadit pe bicicleta poate fi aceea dintre viata si moarte. Sigur, indiciile il dau ca vinovat pe mort, nu comentez mai mult… dar subliniez faptul ca viteza e corelata cu vizibilitatea si timpul de reactie, pentru ca traficul pe drumurile publice sa se desfasoare in conditii normale, in parametri de proiectare ai drumurilor.

  7. #7
  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     11-06-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    87

    Am trecut si eu azi pe acolo, cred ca imedat dupa ce s-a intamplat accidentul.

    Nu stiu care cum a fost vinovat, dar masina si urmele de franare erau pe contrasens, lovitura era in partea din fata stanga, ca si cum il stersese pe saracu om. Poate soferul s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si nu a vazut biciclistul, sau poate doar a incercat sa il evite.

    Oricum ar fi, cred ca avea viteza destul de mare, urmele de franare proabil aveau peste 100m

    Acum ramane ca „organele” competente ( sau incompetente ) sa stabileasca imprejurarile impreuna cu martorii.

    Un link cu ce-am filmat eu: http://sendvid.com/dmnz53fr

  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5518

    Mortii ei de viteza. Toti cocalarii si imbecilii merg ca la raliu. O tin intr-un raliu si in depasiri non-stop.. de parca li s-ar racii ciorba la toti.
    In Rusia trebuia sa fie asta ca deja la ora asta era bagat la parnaie pentru omor.
    La urmele alea de franare avea viteza nu gluma..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4167

    Cam lungi urmele de franare…

  11. #11

    Cat de regulamentar putea să meargă dacă urma de frânare avea peste 90 metri? Informati-ma mai bine când scrieți o știre.

  12. #12
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2079

    Cred că e un rrom care dansa pe mijlocul străzii.

  13. #13

    va contraziceti ca niste tampiti … daca avea maxim 50 (cum era maxim legal admis in zona ) masina se oprea in maxim 5-10 metri e copilu vreunui jmecher si trebuia sa se spjuna ca era ala beat sau ca traversa neregulamentar ….. tipic romaniei ! josnic

  14. #14
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-01-2016
    Mesaje
    0

    La volan era un tigan caldarar ( laiete) care a luat carnetul asa cum se ia de cei ce nu stiu carte.

  15. #15
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3459

    PACAT ERA TANAR NEATENTIE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  16. #16
    Member
    Data de inscriere
     03-02-2007
    Mesaje
    105

    Urma de franare incepe de la jumatatea distantei dintre doi stalpi de curent si tine inca o astfel de distanta. Din cate cunosc stalpii sunt pusi la o distanta de 40 m deci rezulta 60m de franare. Intr-un calculator al vitezei in functie de distanta de franare de pe net, rezulta o viteza de 90 km/h, intredavar cam mare pentru ca abia iesea din localitate, dar daca depasea pe cineva e de inteles ca a fortat putin. Pana la urma era pe bicicleta ala sau pe jos? Ca sa intelgem si noi ceva…

  17. #17
    Addicted!
    Data de inscriere
     04-01-2009
    Locatie
     Craiova, RO
    Mesaje
    1816

    Atentie 0 asupra biciclistilor. Oare ce cauta pe strada ? (ironic).

  18. #18
    0-day Member
    Data de inscriere
     06-07-2010
    Mesaje
    5

    Nu stiu despre ce biciclist se vorbeste in articol …era o persoana care a vrut sa traverseze in fuga , a fost surprins de o masina care a efectuat o depasire chiar in acel moment si accidentat mortal . Cat despre vinovatia soferului , haideti sa fim seriosi …cum sa circule regulamentar , cand el rula in localitate cu viteza foarte mare ( a se vedea urmele de franare , peste 70 metri ) . Faptul ca soferul este de etnie rroma , este mai putin relevant , insa nu de neglijat , avand in vedere comportamentul in trafic al semenilor lui , mai ales la volanul unor masini puternice . Pacat de viata care s-a pierdut si de familia care a lasat-o indurerata .

  19. #19
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-12-2014
    Mesaje
    24

    E regretabil ca si-a pierdut viata un om, dar vad ca numai soferul este condamnat in majoritatea posturilor. De acord a avut viteza (nu stiu cati circula cu masina cu 50 km/h in localitate dar, bineinteles ca aici toti mergem „legal si numai legal”), dar atat ca sofer cat si ca pieton eu stiu ca nu trebuie sa traversez strada fara sa ma asigur si in fuga. Am mai postat acest lucru si cu alte ocazii : cand esti pieton sau biciclist in primul rand tu trebuie sa te protejezi, fiindca o eroare de-a ta iti poate fi fatala, cum este si in cazul de fata. Ce se intampla? Unu se duce in pamant si celalt , in cel mai rau caz, face 2-3 ani cu executare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.