Acțiune cu poliția și RAR pe drumurile din Dolj

Acțiune cu poliția și RAR pe drumurile din Dolj

1.181
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii rutieri doljeni au organizat pe principalele drumuri din județ o amplă acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor aflați regulamentar în traversarea străzii. De asemenea, oamenii legii au verificat, împreună cu specialişti din cadrul RAR Dolj și starea tehnică a autovehiculelor care se deplasează pe drumurile publice. 

 

În cadrul acțiunii, polițiștii constatat și aplicat 72 de sancţiuni contravenționale în valoare de aproape 16 000 lei. Dintre acestea, 11 de sanctiuni au fost aplicate unor conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor iar alte 17 sancțiuni au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice.

 

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 13 permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare precum și patru seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

 

Foto: arhivă



6 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3190

    Sfarsit de luna bani la buget.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
  3. #3
  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-02-2009
    Locatie
     carcea
    Mesaje
    39

    Dupa poza cred ca este la intersectia cu carcea cand vi de la metro spre pielesti.

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3762

    Parca tot mai bune limitatoarele alea de viteza inainte de treceri.

  6. #6

    Să facă drumurile bagamiasi pula în rar

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.