Adi Pop, scos basma curată de Comisia de disciplină

Adi Pop, scos basma curată de Comisia de disciplină

330
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sesizarea viceprimarului demisionar Dan Bălăşescu împotriva lui Adrian Pop, directorul Poliţiei Locale Slatina, a fost respinsă de Comisia de disciplină. Bălăşescu vrea debarcarea lui Pop de la şefia poliţiei locale după ce, potrivit viceprimarului, directorul a anulat un proces verbal de contravenţie.

Edilul susţine că Adrian Pop s-a implicat în mod ilegal în „eliberarea” autoturismului unui poliţist local ce fusese ridicat de firma Imobiliare Consloc, deoarece era oprit într-un loc nepermis. Şeful foştilor comunitari consideră că decizia este una normală.

 

„Mi-a fost comunicat raportul Comisiei de disciplină. Au respins sesizarea ca neîntemeiată. Decizia mi se pare normală din moment ce nu am săvârşit nicio abatere disciplinară”, a declarat Pop.

Deşi Dan Bălăşescu declara că Pop nu este capabil să conducă Direcţia Poliţia Locală, fostul subprefect de Olt susţine că nu este certat cu edilul care nu-l mai vrea pe post.

 

„Nu am de ce să mă împac cu domnul Bălăşescu pentru că nu am fost certaţi. Rămâne să se dea un alt termen la Comisia de disciplină. Am făcut o întâmpinare şi am depus un dosar. Comisia are datoria să verifice dacă este adevărată acuzaţia”, a declarat Adrian Pop.

Şeful Poliţiei Locale a declarat că nu cunoaşte dacă, în perioada următoare, va fi înlocuit de Valentin Voicu, fostul comandant al Jandarmeriei Oltene.

 

„Nu ştiu nimic despre domnul Voicu. Nu m-am întâlnit cu dumnealui, îl cunosc foarte bine şi avem o relaţie bună încă de pe vremea când lucram la prefectură, iar dumnealui era comandant la jandarmerie. N-am avut nicio discuţie de când au apărut zvonurile”, a spus Pop.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.