AIESEC Craiova se mărește!

AIESEC Craiova se mărește!

1.881
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Organizația studențească AIESEC cută noi membrii. Orice student care dorește să experimenteze voluntariatul în această organizație se poate înscrie în perioada 29 februarie-14 martie, în holul Universității din Craiova între orele 10 și 16 sau online pe aiesec.ro/membru.

Studenții care doresc să facă parte din AIESEC trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să fie deschiși la culturi noi, să fie responsabili, să aibă un nivel de limbă engleză cel puțin conversațional, să fie dornici să se dezvolte personal și profesional prin voluntariat, să fie studenți ai unei instituţii de învăţământ superior şi să dea dovadă de iniţiativă.

„Experiența ca membru AIESEC oferă oportunități mari de dezvoltare pentru orice tânăr și pentru a deveni membru trebuie să treacă de un interviu de grup și de unul personal, urmând mai apoi o perioadă în care vor învăța despre organizația noastră”, spune Daniela Preda, coordonatoarea programului Global Leader.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non- profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. AIESEC este prezentă în peste 2400 de universități, 126 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi. AIESEC are peste 5.000 de parteneri, aceștia implicându-se în dezvoltarea tinerelor talente.



2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-08-2009
    Mesaje
    532

    Bai baiatu, care-ai scris stirea asta…back to school..sa-ti trimit eu o gramatica ????

    happy new year !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.