Au fost stabilite locurile puse la dispoziție de liceele și colegiile din...

Au fost stabilite locurile puse la dispoziție de liceele și colegiile din județul Dolj

1.584
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste o mie de locuri pun, la dispoziția elevilor, printre cele mai bune colegii și licee din județul Dolj, pentru perioada 2019-2020, potrivit  Ghidului Absolventului de clasa a VIII-a publicat de ISJ Dolj.

Cele mai multe locuri sunt, conform ISJ Dolj, la Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova, 224 de locuri disponibile cu opt specializări. Astfel, sunt  56 de locuri pentru matematică-informatică, 28 pentru matematică-informatică (intensiv informatică) și 28 pentru științe ale naturii. Profilul „real” vine și cu varianta bilingv, situația fiind: limba engleză (28 locuri), limba franceză (14 locuri) și limba germană (14 locuri).

Colegiul Național „Carol I”, are 252 de locuri din șase specializări. Aici, 84 de locuri sunt pentru matematică-informatică, 28 pentru aceeași specializare, dar bilingv-engleză, 56 de locuri pentru științe ale naturii și 28 de locuri fiecare pentru trei specializări de filologie-biligv (spaniolă, engleză, franceză).

La Colegiul Național „Elena Cuza” oferă un număr de 252 de locuri, profilul umanist având patru specializări, respectiv filologie simplu, filologie bilingv engleză, filologie bilingv franceză, filologie bilingv spaniolă, cu câte 28 de locuri. Tot două specializări are și profilul real, cu 28 de locuri fiecare.

La Colegiul Național „Ștefan Odobleja” sunt 196 de locuri, la Colegiul Naţional Economic „Gheorghe Chiţu” Craiova, 224 de locuri.

După susținerea examenului de evaluare naționale, stabilit pentru 18 iunie și 20 iunie, în perioada 3-7 iulie, elevii vor completa opțiunile în fișele de înscriere

Repartizarea computerizată în învățământul liceal se va face pe 12 iulie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.