Bordea: „Antrenorul poate spune ce nu merge, eu cred că noi puteam...

Bordea: „Antrenorul poate spune ce nu merge, eu cred că noi puteam mult mai mult”

290
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Purtător al banderolei grupării FC Olt Slatina, Cristi Bordea, crede că potenţialul echipei este altul. Goalkeeper-ul titular susţine că antrenorul este în măsură să explice parcursul, însă  a admis faptul că atmosfera este neplăcută.

 

„Eu consider că antrenorul este în măsură să spună ce nu merge, eu, ca şi jucător, simt că atmosfera nu este tocmai plăcută, cum era odată. Sută la sută şi din cauza rezultatelor, se adună supărări, nemulţumiri. Pentru mine, personal, cele opt puncte reprezintă o mare dezamăgire, noi puteam mult mai mult. Nu ştiu ce ne lipseşte, poate trebuie să fim mai uniţi, nu ştiu, nu mai este ca înainte. Într-adevăr era multă disciplină, dar altfel nu poţi reuşi în niciun domeniu, nu doar în fotbal”, a declarat căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea.

„Trebuie să acumulăm ceva puncte în meciurile care au rămas”

Surclasată de formaţii precum FC Maramureş, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Alba Iulia, gruparea locală are nevoie de puncte în meciul din Zăvoi. Goalkeeper-ul Cristi Bordea se aşteaptă la o partidă disputată.

 

„Consider că meciul cu Vâlcea va fi foarte greu, mai greu decât cel cu Luceafărul Oradea. Rezultatul a fost echitabil, având în vedere că şi ei au avut o bară, important este ca în meciurile care au mai rămas de disputat să acumulăm cât mai multe puncte”, a mai spus portarul Cristi Bordea.

FC Olt Slatina a coborât pe ultimul loc în clasamentul seriei, după remiza albă cu orădenii. În mandatul lui Corneliu Papură, divizionara secundă nu a cunoscut victoria, obţinând 2 puncte în ultimele patru partide.

 

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.