Casa de Cultură a Studenților Craiova prezintă OlteniaStar, ediția a V a

Casa de Cultură a Studenților Craiova prezintă OlteniaStar, ediția a V a

760
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj organizează joi, 14 noiembrie 2013, începând cu ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, finala concursului “OlteniaStar”, ediţia a V-a. Concursul se desfăşoară în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Consiliul Judeţean al Elevilor Dolj, Radio România Actualităţi Radio Oltenia Craiova, Palatul Copiilor Craiova, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, Club Arti Craiova, Şcoala Populară de Arte „Cornetti”.

La cele 3 secțiuni de artă plastică, creație literară și muzică vor concura 55 de elevi de la liceele doljene. Decizia finală va aparține juriului din care fac parte specialiști în muzică, artă plastică și poezie.

Ocupanţii locurilor I, II şi III beneficiază de o excursie tematică organizată în perioada 22 noiembrie – 24 noiembrie 2013, la Râul Sadului, judeţul Sibiu. Tinerii vor avea astfel ocazia să se cunoască dar şi să participe la diverse work-shopuri. Finaliştii vor fi promovaţi de către organizatorii proiectului în cadrul acţiunilor viitoare”, a declarat Alina Ionescu, director executiv Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.