Cherciu: „Cei care îşi închipuie că vor ieşi din Primărie ca Tutankamon,...

Cherciu: „Cei care îşi închipuie că vor ieşi din Primărie ca Tutankamon, vor ieşi la Ziua Judecăţii”

595
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,50)

Dan Cherciu (PDL) s-a arătat nemulţumit de faptul că USL a numit directori la serviciile Subordonate Primăriei Craiova după pofta inimii şi că regimul impus acum este „mai rău ca înainte”, adică decât cel de pe vremea PDL. Acesta a ţinut să sublinieze că… nimeni nu este etern şi va veni, din nou, rândul PDL sau… PP-DD.

Îmi aduc aminte de numirile care s-au făcut în subordinea Primăriei, îmi aduc aminte că eu, personal, m-am opus la numirea administratorului SC Salubritate. În situaţia în care formam majoritatea în Consiliu. Acum, eu nu am auzit nici măcar o voce la USL care să se mire de numirile care se fac. Mi-e teamă că e mai rău ca înainte, mai rău ca în Consiliul anterior. Nu ieşim din cercul ăsta vicios: „Lasă, că şi voi aţi pus pe nu ştiu care a Pieţe”. De acord, dar măcar s-a mai criticat, au mai fost câteva puncte de vedere. Acum, văd că este unanimitate. Or, duce la ceva bun chestia asta? E bine dacă dăm răspunsul: „Lasă, că şi voi aţi făcut la fel!”. Bun, facem toţi la fel şi atunci… Sau o să facem şi mai rău. E o chestie de logică: dacă dai dovadă de logică, îţi dai seama că nu eşti etern. Ăsta e meritul Democraţiei.

USL e ca o… lebădă

Va veni ziua, clipa, în care cei care acum, care îşi închipuie că vor ieşi din Primărie ca Tutankamon, vor ieşi la Ziua Judecăţii. Atunci va veni o altă garnitură, fie că de la PDL, fie de la PP-DD, dar trebuie cumva să punem capăt acestei situaţii. Am devenit patetic, îmi cer iertare… Sau poate utopic.

Când nu a mai fost Solomon, când a venit Mărinică Dincă, cei de la USL au prins glas, erau foarte critici, îl atacau pe domnul Dincă din toate poziţiile, deci se poate. Acum sunt, iar, mulţi, ca o lebădă, dar sper să le treacă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.