Craiova: Circula cu 107 km/h pe Calea Severinului

Craiova: Circula cu 107 km/h pe Calea Severinului

1.000
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Un bărbat de 45 de ani din localitatea Brădești, Dolj, a fost depistat de polițiștii de la rutieră, duminică, în timp ce conducea un autoturism cu 107 km/h pe Str. Calea Severinului din Craiova. Șoferul a fost amendat, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.
 
Polițiștii doljeni au acționat, ieri, 27 decembrie a.c., pe principalele drumuri naționale și europene din județul nostru, dar și pe arterele rutiere din Craiova pe care au fost înregistrate evenimente rutiere. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au urmărit și conștientizarea conducătorilor auto și a pasagerilor cu privire la importanța portului centurii de siguranță.
Au fost constatate 264 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 50.000 lei, dintre care 158 sanțiuni au fost aplicate pentru viteză, iar alte 18 amenzi pentru neportul centurii de siguranță. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice zece permise de conducere.


5 COMENTARII

  1. #1

    Avea 10,7 km/h…nu au vazut ei

  2. #2

    Sa se duca si in Bals sa vada oloanele de masini care trec duoa o ora de magazinul Lidil

  3. #3
  4. #4

    Pe bulevardul Decebal de la ICMET până la Facultate adevărate concursuri nu 107,170

  5. #5

    Saracu. Daca a trecut prin Bals si a stat o ora sa treaca de intersectia de la Monument?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.