CJ Olt a stabilit nivelul taxelor pentru anul viitor

CJ Olt a stabilit nivelul taxelor pentru anul viitor

348
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astfel, legislativul judeţean a stabilit ca taxa pentru eliberarea certificatului de urbanism, în mediul urban, să fie între cinci şi 12 lei/mp, în funcţie de suprafaţa pentru care se solicită certificatul, iar în mediul rural, să reprezinte 50% din taxa percepută în mediul urban. Această taxă nu se percepe în cazul în care beneficiarul lucrărilor este CJ Olt sau consiliile locale de pe raza judeţului.

 

Taxa pentru eliberarea autorizaţiei de construire pentru chioşcuri, tonete, cabine, spaţii de expunere situate pe căile şi în spaţiile publice, precum şi pentru amplasarea corpurilor şi a panourilor de afişaj, a firmelor şi reclamelor este de şapte lei/mp. Această taxă pentru orice altă construcţie este de 0,1% din valoarea impozabilă a construcţiei. De asemenea, taxa nu se percepe dacă beneficiarul este CJ Olt sau consilii locale oltene.

 

Pentru anul 2012 s-a hotărât introducerea a două taxe noi. Taxa de urgenţă pentru eliberarea certificatelor de urbanism în termen redus, de şase zile, este de 150 lei, iar pentru solicitarea autorizaţiei de construire în regim de urgenţă valoarea taxei este de 200 lei.

 

Tariful de închiriere a sălii de conferinţe a CJ Olt, pentru anul 2012, s-a stabilit la suma de 92 lei/oră, iar pentru închirierea microbuzului cu o capacitate de 19 locuri, din parcul auto propriu al instituţiei judeţene va fi de doi lei/km, iar carburantul necesar deplasării va fi asigurat de către solicitantul închirierii.

 

Chiriile pentru spaţiile locative cu o altă destinaţie decât cea locativă, aflate în domeniul public sau privat al judeţului au fost majorate cu până la 20%.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.