DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anul acesta, Comdata Craiova a aniversat 13 ani de activitate printr-o super petrecere a căror gazde au fost Răzvan și Dani, “matinalii” de la Antena 1!

Răzvan și Dani au petrecut, alături de angajații Comdata, și-au făcut poze alături de ei și au sărbătorit, împreună, până dimineața! Glumele nu au lipsit, cum nu au lipsit nici muzica bună, mâncarea și băutura. Răzvan și Dani s-u simțit foarte bine la Craiova și au promis că vor reveni la Comdata, simțindu-se foarte bine aici.

Comdata marchează fiecare sărbătoare importantă alături de angajații săi, făcând, din fiecare zi, un motiv de sărbătoare. Pentru Crăcium, Comdata pregătește o altă surpriză și o nouă petrecere unică!

Comdata Group România, o companie multinaţională de prestigiu, deținută de fondul de investiţii american Carlyle Group, este unul dintre liderii de piaţă în furnizarea de servicii de CRM Business Process Outsourcing (BPO), care deține în România 7 puncte de lucru, în Craiova, București, Constanța, Galați,Brăila, Pitești și Buzău.

Cu peste 3.000 de angajați în România, Comdata se număra printre companiile de prestigiu pe piața de call center românească, cu servicii în limba italiană. În Dolj, Comdata este unul din pricipalii angajatori. 

Comdata România este membră a grupului COMDATA Group, care, la nivel global, deține centre în Europa (Italia, Spania, Franta, Cehia, Turcia și România) cât și în America de Sud și America Centrală.

Compania oferă pregătire şi instruire, oportunităţi de dezvoltare şi recunoașterea valorii fiecărui angajat. Urmărește progresul angajaților care își aduc contribuția prin munca depusă, prin dăruire și pasiune, și îi promovează pe merit. De aceea, angajații sunt motivați să vină cu idei și soluții noi, promovând inovația în întreaga companie.

Comdata Group este partener industrial de referință pentru BPO ale industriei Customer Operations pentru diverse domenii precum: telecomunicații, energie și utilități, finanțe, asigurări, producție, comerț cu amănuntul etc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.