Contre în CLM Craiova din cauza centrului multifuncțional care se ridică lângă...

Contre în CLM Craiova din cauza centrului multifuncțional care se ridică lângă Electroputere

8.671
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consilierii opoziției și cei ai puterii s-au contract și au încercat să-și argumenteze voturile pro și contra aprobării unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea construirii unui centru multifuncţional cu spaţii comerciale, servicii şi birouri, locuinţe colective, cu funcţiuni complementare şi spaţii comerciale pe Str.Calea Bucureşti, la nr.78, în imediata vecinătate a Electroputere Park. sedinta CLM

 

Liberalii aproape că l-au implorat pe primarul Craiovei să retragă proiectul cu pricina de pe ordinea de zi, motivând că în faza în care le-a fost prezentat nu se știe clar cum se va face accesul către și în afara obiectivului, și cum va afecta asta traficul de pe Calea București. Pe aceeași temă, consilierul PSD Radu Marin Traian a făcut un amendament pentru ca o cale de acces să fie prevăzută între Str. Sărari și Bvd. Dacia. ”Amendamentul privește legăturile care se fac pentru acest spațiu (centrul multifuncțional n.r.) și străzile cu trafic”, a punctat Bianca Predescu.

 

Haideți, vă rog, să retrageți acest punct de pe ordinea de zi! În numele craiovenilor, vă rog, să nu rămânem blocați în trafic, pe Calea București”, i s-a adresat liberalul Marian Vasile primarului Craiovei. El a cerut ca proiectul să fie scos de pe ordinea de zi și să fie făcut un studiu de impact asupra traficului înainte ca proiectul să fie reintrodus și supus votului CLM. Edilul a rămas, însă, de neînduplecat: ”Îl votați sau nu-l votați! Eu nu-l retrag!”, i-a răspuns Olguța Vasilescu, care a adăugat că aprobarea sau nu a acestui proiect de hotărâre este strict decizia aleșilor locali. ”Este simplu, circulația va fi obligatorie la dreapta, pe sub pasaj sau prin sensul giratoriu”, a completat Vasilescu. ”Cerem un punct de vedere de la Comisia de Sistematizare a Circulației, care tocmai ne-a spus că nu are niciun punct de vedere”, s-a plâns și Flavius Sirop. sedinta CLM Craiova vasile ungureanu

 

Trebuie să aprobăm acest PUZ”, a îndemnat consilierul PSD Marin Nicoli. ”PUZ-ul pe care noi îl aprobăm astăzi nu se referă la ieșirea în calea București, ci la ridicarea unei construcții private”, a explicat, șa rându-i, viceprimarul Mihai Genoiu.

 

După aproape o oră de dezbateri și contre, proiectul de hotărâre, dar și amendamentul adus de Mihai Radu Traian, a trecut de CLM, cu cinci voturi împotrivă, ale PNL.

 

Proiectul cu pricina poate fi consultat AICI.

7 COMENTARII

 1. #1

  o fi bine o fi rău dar liberali plangaciosi …

 2. #2

  Oricum ești blocat în trafic pe Calea București, de la Rotonda la PanGroup sunt cinci semafoare nesincronizate asta înseamnă 5 semafoare în 500 de metrii, se fac cozi de stai și de cite 3 ori la semafor, o mizerie. Au mai și schimbat refugiile Pt pietoni dai din patru benzi în doua acolo făcându-se iar dop. Cine le-a regândit a fost un mare dobitoc. Cel puțin refugiul schimbat de la Universitate e un dezastru. Acolo din patru benzi înainte se fac doua din care mai ramine una căci pe dreapta sunt parcări plus ca mai avem parte de smecheri care lasă mașinile pe avarii lingă cele parcate deja.
  Iar miliția sta la panda în loc sa vina sa ii amendeze pe ăștia care
  se parchează și încurcă traficul.

 3. #3

  Mai facem un centru multifunctional ,la asta ne pricepem.Pe cel de la Romanesti sta degeaba,ori la-ti uitat,pe acesta la facut fostul primar nu a participat si doamna primar la proiect!

 4. #4
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-01-2009
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  743

  Daca nu se face o strapungere pana in Caracal.. o sa fie dezastru acolo.

 5. #5
 6. #6
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  5892

  Astia-s nebuni. Dupa ce ca este traficul sufocat portiunea aia astia vor sa-l sufoce si mai si..

  Centrul multifunctional de la Romanesti zici ca este o Briosa pe care n’o haleste nimeni

  V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
 7. #7
  0-day Member
  Data de inscriere
   14-07-2016
  Mesaje
  2

  Ce centru multifunctional ? Ala e Mall, fac un Mall langa Mall…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.